Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Ρε Μ@Λ@Κ@ Έλληνα. Πως την πάτησες έτσι;

Γράφει ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

…… Μας μάθαιναν   χρόνια τώρα να μην αγαπούμε την πατρίδα,,,,,  γιατί  ήθελαν να μας την κλέψουν, να μοιραστούν ότι αξίζει μεταξύ τους  … Και τελικά τα κατάφεραν. …..Γιατί αυτοί είναι έξυπνοι, …..  και ξέρουν ότι όταν αγαπάς κάτι δεν σου το κλέβουν εύκολα…..  πρώτα λοιπόν έπρεπε να μας πείσουν να μην αγαπούμε την πατρίδα,,, για να μπορέσουν εκ του ασφαλούς να πετύχουν τον στόχο τους……… Και ο κουτός ελληνικός λαός έμαθε να αγαπά, την καρέτα καρέτα, τους φτωχούς της Αφρικής, τους κουβανέζους, τους μετανάστες, ,τα δικαιώματα της αρκούδας  Κτλ Κτλ,,, αλλά ξέχασε να αγαπά την πατρίδα του….  τον τόπο του, την πατρίδα  των παιδιών του….. λοιπόν, τώρα ποιος θα αγαπήσει εμάς ,, τώρα,,, ποιός θα μας βοηθήσει ???  Η αρκούδα, οι μετανάστες, η οι φτωχοί της Αφρικής??…..  Πως στην πάτησες έτσι ρε Μ@Λ@Κ@ Έλληνα Έλληνα;:

….. Πόσοι από εμάς μπορούν να πουν δημόσια….. Δυνατά… Αγαπώ  την  Ελλάδα   ???      Πολλοί λίγοι δυστυχώς…..  Για αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. … Μας έκαναν κομπλεξικούς και   απάτριδες…  Τι είναι ποιό συνηθισμένο,  ποιό εύκολο, να φοράς μια μπλούζα που γράφει πίσω  Italy, or America?? Η να γράφει  Greece ??

Γι αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, γιατί δεν υπάρχει αγάπη, για τον τόπο των προγόνων μας και των παιδιών μας, την πατρίδα μας δηλαδή.

Πως στην πάτησες έτσι ρε Μ@Λ@Κ@ Έλληνα Έλληνα.

olympia.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to Ρε Μ@Λ@Κ@ Έλληνα. Πως την πάτησες έτσι;

  • ipnos-29

    φτάσαμε εδώ γιατί είμαστε πονηροί όχι έξυπνοι και όσο θα είμαστε πονηροί τόσο θα κατρακυλάμε στου βούρκου τη βρώμα…
    Αχ Ελλάδα σ’ αγαπώ και βαθειά σε συγχωρώ γιατί με έμαθες να κλαίω.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>