ΣΟΚ: Πάνω απο τις 20.000 μονάδες βάσης τα ελληνικά CDS!

Κάθε ρεκόρ σπάει μέρα με την μέρα η άνοδος των ελληνικών CDS στην 5ετια.

Τα ασφάλιστρα κινδύνου έναντι χρεοκοπίας άγγιξαν ακόμα και τις 20.480 μονάδες βάσης, δείγμα ότι οι επενδυτές και οι αγορές φοβούνται ακόμα μια χρεοκοπία της Ελλαδας.

Το PSI είναι σε εξέλιξη, με τις προσφορές να κλείνουν την Πέμπτη, ενω θεωρείται βέβαιη η ενεργοποίηση των CACs, καθώς η συμμετοχή πρέπει να πιάσει το 66,6% για να γίνει το PSI και πάνω απο το 75% για να είναι εθελοντική διαδικασία.

4 σχόλια σχετικά με το “ΣΟΚ: Πάνω απο τις 20.000 μονάδες βάσης τα ελληνικά CDS!”

  1. Ναι αλλα … το Μνημονιο Παπακωνσταντινου υποσχοταν επανεισοδο της Ελλαδας στις αγορες μεσουντος 2012.
    Επειδη λοιπον σ’ αυτο το Μνημονιο εβαλαν υπογραφες και οι τροικανοι … και επειδη κανενας δεν εμποδισε την εφαρμογη του μεχρι τωρα απο ελληνικης πλευρας … νομιζω οτι μπορουμε να το αμφισβητησουμε πλεον γιατι δεν απεδωσε αυτα που υποσχεθηκε.
    Στις μπιζνες λεγεται καταγγελια συμβασης η οποια στην περιπτωση της Ελλαδος πρεπει να συνοδευτει και με αγωγη κατα ολων αυτων που το υπογραψανε.

    1. Αποδεσμευομενοι απο το Μνημονιο φευγουμε και απο ευρωζωνη αναγκαστικα.
      Στη συνεχεια μπορουμε να εκδοσουμε τη “νεα δραχμη” συνδεοντας την με τους υδρογονανθρακες της ελληνικης ΑΟΖ καθιστωντας την ισοτιμη του Ευρω (πετροδραχμη).
      Αρα ειναι κεφαλαιωδους σημασιας η διεκδικηση της ελληνικης ΑΟΖ, η οποια ειναι υψιστης σημασιας για την επιβιωση μας ως εθνος απο ‘δω και περα.
       
       

      1. Δεν γνωρίζω με το μνημόνιο 2 αν αυτό που λες είναι εφικτό το οποίο είναι και ευχής έργο, αλλά δεν μπορώ να ελπίζω τίποτα σε αυτή τη χώρα. που κυνηγάει όλους τους κακομοίρηδες και υμνεί  όλους όσους μας οδήγησαν εδώ.
         
         

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *