Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

ΣΟΚ από Μητρόπουλο: Μεταξύ 500 και 138 ευρώ μηνιαίως οι μισθοί !

Στο τόξο Πορτογαλίας Βουλγαρίας, δηλαδή ανάμεσα στα 500 και τα 138 ευρώ μηνιαίως θα κινούνται οι μισθοί προέβλεψε εφιαλτικά ο εργατολόγος καθηγητής κ. Αλ. Μητρόπουλος που τόνισε στον Real fm ότι «οι νέοι θεσμοί του μνημονίου θα καθηλώσουν και θα μειώνουν τους μισθούς».

«Η μείωση του κατώτατου μισθού θα επιφέρει μειώσεις σε όλες τις μισθολογικές κλίμακες. Με τον περιορισμό του κατώτατου, την αδρανοποίηση της διαιτησίας θα έχει ως αποτέλεσμα οι περισσότεροι κλάδοι να μένουν χωρίς σύμβαση και θα ξεκινάει ο μισθός από μηδενική βάση, άρα από τον κατώτατο μισθό. Πάμε σε ένα θεσμικό πλαίσιο συνεχούς μειώσεων των μισθών» είπε ο καθηγητής εργατικού δικαίου.

Επίσης, πρόσθεσε ότι ξεκινάει δεύτερος γύρος περικοπών στα εφάπαξ και στις κύριες συντάξεις και εντός του 2012 η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε νέο γύρο συνταξιοδοτικής και ασφαλιστικής μεταρρύθμισης.

ventetta.blogspot.com


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>