Σήμερα το “ok” για το νέο δάνειο – Τα χρήματα τριών ετών κρίνονται σε μια μέρα

Καυτή εβδομάδα για να μην λήξουν οι προθεσμίες των ομολόγων που πρέπει να πληρωθούν – Την Πέμπτη ξεκλειδώνει τα 28 δισ. το ΔΝΤ – Ως την Παρασκευή πρέπει να έχουν μπει τα πρώτα χρήματα στα ελληνικά ταμεία Το κούρεμα ολοκληρώθηκε ουσιαστικά, τώρα ήρθε όμως η ώρα για την… ουσία για τη χώρα μας. Το νέο δάνειο δηλαδή. Το eurogroup αναμένεται σήμερα να  ξεκλειδώσει τη διαδικασία και πλέον Ευρωζώνη και ΔΝΤ καλούνται να καθορίσουν το χρονοδιάγραμμα του νέου δανειακού πακέτου.

Το τυπικό ok αναμένεται να δοθεί gia ta 130 δισ ευρώ και την Τετάρτη οι εκπρόσωποι των υπουργών Οικονομικών (EuroWorking Group) αναμένεται να καθορίσουν τα ποσά και το χρονοδιάγραμμα της κάθε δόσης . Μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα πρέπει η Ελλάδα να λάβει τουλάχιστον ένα μέρος της πρώτης δόσης. Θα πρέπει, λοιπόν, να καταβληθούν περί τα 5 δις ευρώ στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα η οποία κατέχει ομόλογα ισόποσης αξίας που λήγουν στις 20 του μήνα.

Την Πέμπτη πρόκειται να συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου με αντικείμενο την έγκριση της συμμετοχής του Ταμείου με 28 δις ευρώ στο νέο δανειακό πρόγραμμα για την Ελλάδα, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι σε 16 τριμηνιαίες δόσεις των1,65 δις ευρώ η κάθε μία. Αυτά… εκτός συνόρων, καθώς οι στρατιές επιτηρητών που έστω και με άλλο όνομα θα βρίσκονται σε μόνιμη βάση εντός των συνόρων ελέγχοντας την τήρηση των δεσμεύσεων που ανέλαβε η χώρα και κατά περίπτωση θα κρίνουν για την εκταμίευση των δόσεων.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.