Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

«Σε απύθμενο πηγάδι βουλιάζει η ελληνική οικονομία»

Το Περού και το Βιετνάμ έχουν καλύτερες οικονομικές επιδόσεις από την Ελλάδα, εκτιμά αναλυτής του ινστιτούτου IFO, που επικαλούνται οι Financial Times Deutschland.

Η ελληνική οικονομία βυθίζεται σε ένα απύθμενο πηγάδι, σχολιάζουν οι FTD. «Αν υπάρξει και φέτος δραματική ύφεση της τάξης του 8% τότε η χώρα θα μπορούσε να ξεπεράσει σε ύφεση ακόμη και το Μπαγκλαντές και τη Χιλή», δήλωσε ερευνητής του IFO.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ελληνικό ΑΕΠ βρίσκεται για πρώτη φορά χαμηλότερα από εκείνο ορισμένων αναδυόμενων χωρών, λόγω του δραστικού προγράμματος περικοπών της ελληνικής κυβέρνησης.

Το 2009 βρισκόταν στην 35η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, το 2010 προσπέρασε την Ελβετία, την Αυστρία και το Χονγκ-Κονγκ, ενώ το 2011 η Ελλάδα βρισκόταν στην 40η θέση μετά από την Ουκρανία και τη Σιγκαπούρη.

Όπως σχολιάζει ο καθηγητής οικονομικής ιστορίας του πανεπιστημίου του Μπέκλεϊ, Barry Eichengreen, «πρόκειται για τη βαθύτερη ύφεση της μεταπολεμικής περιόδου σε μία δυτική χώρα»

 24h.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>