Σε μηνιαίες δόσεις η εκταμίευση των δόσεων, ώστε να σιγουρευτεί η φτώχεια

Σωθήκαμε! Θα μας εκβιάζουν κάθε μήνα πλέον, αντί για τρίμηνο !

Σε μηνιαίες δόσεις ύψους περίπου 5 δις, θα παίρνει η Ελλάδα το νέο δάνειο, με το οποίο θα εξοφλεί τα χρέη της. Η λύση αυτή επελέγη, ώστε να μην υπάρξει πιθανότητα να περισσέψει κανένα ευρώ για την ανάπτυξη και να διασφαλιστεί με απόλυτη βεβαιότητα η συνέχιση της ύφεσης, νέες περικοπές μισθών και συντάξεων, μείωση της ζήτησης και της κατανάλωσης και φυσικά να επιτευχθεί ο στόχος των 2.000.000 ανέργων.

ΔΝΤ και ΕΕ παραμένουν σταθερά προσηλωμένες στον φαύλο κύκλο της κατάρρευσης και δεν θα εγκαταλείψουν τον στόχο μέχρι την τελική εξόντωση του ελληνικού λαού.

Οι δε πολιτικοί και δημοσιογράφοι μας, μιλούν συνεχώς για ένα “πακέτο βοήθειας” 110 δις και δεύτερο “πακέτο βοήθειας” 130 δις και λοιπά παραμύθια και κανείς δεν απαντά στο απλό ερώτημα:

“αφού πήραμε τόση …βοήθεια, γιατί το κράτος δεν εξοφλεί καμία από τις υποχρεώσεις του στην αγορά και συνεχίζει να χρωστά σε όλους; Πόσα χρήματα από τη ..βοήθεια είδε ο Έλληνας επιχειρηματίας, πολίτης, φορολογούμενος ή συναλλασσόμενος;”

Η απάντηση είναι απλή: ούτε ευρώ!

Όλα τα δισεκατομμύρια της “βοήθειας”, τους μόνους που βοήθησαν, είναι τους τοκογλύφους. Ο λαός, όχι μόνο δεν είδε βοήθεια να έρχεται, αλλά είδε να του παίρνουν όλες τις οικονομίες της ζωής του, με φόρους και χαράτσια.

taxalia.blogspot.com

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *