Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

“Σταμάτησαν” στα 1,13 δισ. τον σημερινό δανεισμό οι Γερμανοί

Oι διεθνείς δανειστές δεν δανείζουν με χαμηλά επιτόκια, ακόμη και την Γερμανία. Συγκεκριμένα, σήμερα, εμφανίστηκε πολύ χαμηλή ζήτηση καταγράφηκε στη σημερινή δημοπρασία 10ετών ομολόγων της Γερμανίας.

Η Γερμανία πούλησε 10ετείς τίτλους 3,87 δισ. ευρώ, αλλά κράτησε το 1,13 δισ. ευρώ λόγω της χαμηλής ζήτησης. Η απουσία της ζήτησης σημαίνει ότι, από τη μια πλευρά οι δανειστές απαιτούν μεγαλύτερα επιτόκια, και από την άλλη ότι, οι Γερμανοί δεν δίνουν περισσότερα δεκαετή γι΄αυτό και σταμάτησαν στο 1,13 δις. ευρώ.

Εξάλλου, οι δανειστές προτιμούν να δίνουν χρήματα σε Ισπανία- Ιταλία με υψηλότερα επιτόκια. Η προσφορά καλύφθηκε άλλωστε μόνο 1,1 φορές. Η μέση απόδοση διαμορφώθηκε στο 1,77%, επίπεδο χαμηλότερο από το επιτόκιο του 1,83% που είχε καταγραφεί στην δημοπρασία του Φεβρουαρίου. Σε εκείνη τη δημοπρασία, η προσφορά είχε καλυφθεί 1,4 φορές.

www.protothema.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>