Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

 • ANSI on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2177771470 2177771160 ΤΣΑΦΑΡΑΣ  
 • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιστολή εστειλαν. Και ήταν περιπου ενα χρονο. Εσένα στην Alpha εννοείς ότι έστειλες εγγραφο αιτημα σου και δεν σου απάντησαν ?
 • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα, πριν 14-15 χρόνια, παρά το καταναλωτικό δάνειο και το ότι είστε εγγυήτρια, θα παίρνατε αυθημερόν έγκριση για στεγαστικό σε όποια τράπεζα και αν πηγαίνατε. Σή…
 • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Και δεν το λέτε εξ'αρχής οτι δεν έχετε τίποτα στο όνομά σας? Και Διαταγή Πληρωμής να βγάλουν δεν μπορούν να σας κάνουν απολύτως τίποτα.
 • DIMITRIS 75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Νίκο καλησπέρα, Σχετικά με την καταγγελία στον Δικηγορικό Σύλλογο και εμένα μου είπανε από τον Συνήγορο του καταναλωτή πως κοστίζει 80 ευρώ. Λειτουργεί καθαρά αποτρεπτι…
 • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιτέλους και κάποια τράπεζα προτείνει κούρεμα. Προφανώς το ποσό είναι μεγάλο και ίσως είχες χρόνια να τους βάλεις λεφτά...σωστά ? Είπες πως στείλανε επιστολή ή σε πήρα…
Minilink

Στα 143,8 δισ. τα “κόκκινα” δάνεια στην Ισπανία

Στο υψηλότερο επίπεδο από τον Οκτώβριο του 1994 βρίσκονται τα επισφαλή δάνεια στην Ισπανία σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η κεντρική τράπεζα της χώρας.

Συγκεκριμένα, τα επισφαλή δάνεια αυξήθηκαν τον Φεβρουάριο στο 8,2% του συνολικού χαρτοφυλακίου των τραπεζών, ενώ τον προηγούμενο μήνα άγγιζαν το 7,9%. Συνολικά, μέσα σε ένα μήνα αυξήθηκαν κατά 3,9 δισ. ευρώ στα 143,8 δισ. ευρώ.

Επισημαίνεται ότι μετά το σπάσιμο της φούσκας στην αγορά ακινήτων της Ισπανίας και με το ποσοστό της ανεργίας να έχει ξεπεράσει το 23%, τα επισφαλή δάνεια αυξάνονται σταθερά και επικίνδυνα.

gr.news.yahoo.com


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

2 Σχόλια Στα 143,8 δισ. τα “κόκκινα” δάνεια στην Ισπανία

 • begar

  Βλέπω πανευρωπαϊκό κραχ να έρχεται!

 • lolipop

  Ε ρε τι έχουμε ακόμη να ζήσουμε!!!Πανευρωπαική κατάρρευση!!!Και κάποιοι κάνουν τους χαζούς “ποιός είμαι ,τι είμαι, που πάω;”  Πότε θα το πάρουν απόφαση ότι η συνταγή δεν τραβάει;Ο ασθενής ψυχορραγεί…και αυτοί εκεί!!Γκιλοτίνες που πρέπει να στηθούν!!!!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>