Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • nomore on Forum: Γενική συζήτηση 12καλημέρα, είχα διαβάσει για κουρέματα που άρχισαν οι τράπεζες, μου ήρθε επιστολή από alpha για εφάπαξ καταβολή περίπου 5300€ για κάρτα και δάνειο, συνολικά το χρέος είν…
  • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλημέρα Quest , εγώ είχα κάνει 2 γραπτά αιτήματα προς την Alpha Bank με την φυσική παρουσία μου σε κατάστημα και προσκομίζοντας όσα χαρτιά μου ζητήθηκαν Ε1, Ε9, ταυτότ…
  • ANSI on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2177771470 2177771160 ΤΣΑΦΑΡΑΣ  
  • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιστολή εστειλαν. Και ήταν περιπου ενα χρονο. Εσένα στην Alpha εννοείς ότι έστειλες εγγραφο αιτημα σου και δεν σου απάντησαν ?
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα, πριν 14-15 χρόνια, παρά το καταναλωτικό δάνειο και το ότι είστε εγγυήτρια, θα παίρνατε αυθημερόν έγκριση για στεγαστικό σε όποια τράπεζα και αν πηγαίνατε. Σή…
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Και δεν το λέτε εξ'αρχής οτι δεν έχετε τίποτα στο όνομά σας? Και Διαταγή Πληρωμής να βγάλουν δεν μπορούν να σας κάνουν απολύτως τίποτα.
Minilink

Στις 13 Μαΐου οι εκλογές

Του Μενέλαου Τασιόπουλου

Ο κύβος ερρίφθη. Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι εκλογές θα έχουμε τελικά στις 13 Μαΐου.

Συμφωνεί και το Βερολίνο σε αυτό με δεδομένο ότι και οι δικές του εκτιμήσεις καταλήγουν, ότι αν δεν υπάρξουν εκλογές μέσα στην Άνοιξη, το πλέον πιθανό είναι η λαϊκή δυσαρέσκεια, που θα….
αποκτήσει εκρηκτικές διαστάσεις, μόλις γίνουν αντιληπτά στην καθημερινότητα οι επιπτώσεις των πρώτων εφαρμοστικών νόμων του Μνημονίου 2, δεν θα είναι διαχειρίσιμη.

Οι συζητήσεις Σαμαρά

Στο πλαίσιο αυτό άλλωστε η σιδηρά Καγκελάριος απεδέχθη και συνάντηση με τον επικεφαλής της Ν.Δ , Α. Σαμαρά, που είναι ο επικρατέστερος επόμενος πρωθυπουργός και σε κάθε περίπτωση , ο επικεφαλής του πλέον ισχυρού κόμματος στο επόμενο Κοινοβούλιο.
Ας μην αγνοείται μάλιστα ότι η Ν.Δ είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και πλέον μετά τη στάση που κράτησε στο Μνημόνιο 2, τις δεσμευτικές υπογραφές αλλά και την αποφασιστικότητα με τις διαγραφές των 21 διαφωνούντων, επιστρέφει στα «ευρωπαϊκά σαλόνια» μετά βαΐων και κλάδων.

Ασφαλής ημερομηνία

Η επιλογή της δεύτερης Κυριακής του Μαΐου γίνεται προκειμένου να υπάρξει ασφαλής χρόνος για την κατάληξη και όχι μόνον της δημόσιας προσφορά του PSI, την τελική συμφωνία της νέας δανειακής, την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την εκλογή νέας ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ και φυσικά λαμβάνει υπόψη τις δύο εβδομάδες της εορταστικής περιόδου του Πάσχα.

Προεκλογικά παιχνίδια Βενιζέλου

Ο Βενιζέλος από την πλευρά του και γνωρίζοντας ότι έρχονται εκλογές , άρχισε τα μικροπολιτικά του παιχνίδια , στέλνοντας τις φορολογικές δηλώσεις στα μέσα Ιουνίου και φροντίζοντας σε συννενόηση με τον Κουτρουμάνη, οι επιπτώσεις των αλλαγών σε μισθούς και συντάξεις να γίνουν αντιληπτές λίγες μέρες μετά την εκλογική διαδικασία.

Πολλοί διερωτώνται το κατά πόσον η τρόικα θα ανεχθεί τέτοιου τύπου, κλασικά για την Ελλάδα αλλά όχι συμβατά με τη σφιχτή εφαρμογή των χρονοδιαγραμμάτων του Μνημονίου, παιχνίδια.

Στήριξη από την Τρόικα

Η απάντηση είναι ότι η Τρόικα , αλλά και τα αφεντικά της σε Βρυξέλλες και Βερολίνο, θα κάνουν ότι είναι δυνατόν σε επίπεδο χειρισμών αλλά και δηλώσεων , όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές στην Ελλάδα, να στηριχθούν οι «μνημονιακές» δυνάμεις και ειδικά τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα, το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ, που σε συνασπισμό μεταξύ τους, θα πρέπει να ξεπερνούν τη δεδηλωμένη των 151 εδρών, στο επόμενο Κοινοβούλιο, που όλα δείχνουν ότι θα είναι σε πολύ μεγαλύτερη πλειοψηφία από το σημερινό «αντιμνημονιακό».

Χρυσός αριθμός εδρών για το Βερολίνο και την ευρωπαϊκή γραφειοκρατία, θεωρούνται για τον επόμενο κυβερνητικό συνασπισμό οι 168-170 έδρες.
Στόχος όμως που αν παρακολουθήσουμε τις δημοσκοπήσεις και παρά το μπόνους των 50 εδρών που δίνει στο πρώτο κόμμα, δηλαδή τη Ν.Δ, ο εκλογικός νόμος , πολύ δύσκολα θα επιτευχθεί.

Ανασχηματισμός και διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ

Η ημερομηνία των εκλογών αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα , ταυτόχρονα σχεδόν με την παραίτηση του Ευ. Βενιζέλου, από το υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να διεκδικήσει με άνεση και χωρίς «ασυμβίβαστα» την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, με δεδομένο μάλιστα και αντιπάλους, παρά τη διάθεση του να είναι ο μοναδικός υποψήφιος.

Με τη διαδικασία αυτή θα έχουμε και ανασχηματισμό, αναγκαίο ήδη στην κυβέρνηση Παπαδήμου, που θα συνεχίσει την εφαρμογή του πλάνου του Μνημονίου για ολόκληρο το χρονικό διάστημα μέχρι να σχηματισθεί η επόμενη κυβέρνηση. Όχι δηλαδή μέχρι το βράδυ των εκλογών, αλλά μετά τις αναγκαίες διαβουλεύσεις και διερευνητικές εντολές για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού.

 newsbomb.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>