Στον αέρα και η δανειακή σύμβαση

Συγκρατημένη αισιοδοξία εκφράζουν μετά τις διαδοχικές συναντήσεις που είχαν με τον Λ. Παπαδήμο οι κ. Σαμαράς Παπανδρέου σε ότι αφορά την στάση και τις απαιτήσεις της ευρωζώνης στο eurogroup της Δευτέρας.

Το κλίμα πάντως ήταν βαρύ καθώς η ελληνική πλευρά αδυνατεί πλέον να παρακολουθήσει τις απαιτήσεις των δανειστών και εμπεδώνεται η άποψη ότι η στόχος της Γερμανίας και των δορυφόρων της είναι η τιμωρία… προς παραδειγματισμό της Ελλάδας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εξετάστηκε και στις δύο συναντήσεις το ενδεχόμενο το eurogroup να μη πάρει αποφάσεις και το θέμα «Ελλάδα» να οδηγηθεί σε έκτακτη σύνοδο κορυφής κάτι που σαφώς υποκρύπτει τροποποίηση της δανειακής σύμβασης, πριν καν υπογραφεί.

Αυτό θα σήμαινε εκτός των άλλων και καθυστέρηση του PSI με όλες τις συνεπακόλουθες συνέπειες. Σύμφωνα με πηγές από την ΝΔ ο Λ. Παπαδήμος ενημέρωσε ότι δεν έχει οριστικοποιηθεί ο μηχανισμός στήριξης, ενώ σύμφωνα με πηγές από το ΠΑΣΟΚ, το πρόβλημα δεν είναι μόνο πολιτικό αλλά κυρίως οικονομικό με νέες απαιτήσεις και νέες πιέσεις για δεσμεύσεις.

Και από την πλευρά του Α. Σαμαρά και του Γ. Παπανδρέου τηρήθηκαν χαμηλοί τόνοι στις προς τα έξω τοποθετήσεις όμως είναι φανερό ότι τα νέα που άκουσαν από τον Λ. Παπαδήμο δεν ήταν καθόλου καλά. Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε και είναι ενδεικτικό της συνολικής στάσης που σκοπεύει να κρατήσει ότι «η Ελληνική πλευρά έκανε ότι χρειαζόταν». Ας σημειωθεί ότι στις συναντήσεις δεν τέθηκε από καμιά πλευρά το θέμα των εκλογών και δεν εξετάστηκαν νέα σενάρια για το χρόνο διεξαγωγής τους.

24h NewsRoom

 


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.