Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • nomore on Forum: Γενική συζήτηση 12καλημέρα, είχα διαβάσει για κουρέματα που άρχισαν οι τράπεζες, μου ήρθε επιστολή από alpha για εφάπαξ καταβολή περίπου 5300€ για κάρτα και δάνειο, συνολικά το χρέος είν…
  • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλημέρα Quest , εγώ είχα κάνει 2 γραπτά αιτήματα προς την Alpha Bank με την φυσική παρουσία μου σε κατάστημα και προσκομίζοντας όσα χαρτιά μου ζητήθηκαν Ε1, Ε9, ταυτότ…
  • ANSI on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2177771470 2177771160 ΤΣΑΦΑΡΑΣ  
  • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιστολή εστειλαν. Και ήταν περιπου ενα χρονο. Εσένα στην Alpha εννοείς ότι έστειλες εγγραφο αιτημα σου και δεν σου απάντησαν ?
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα, πριν 14-15 χρόνια, παρά το καταναλωτικό δάνειο και το ότι είστε εγγυήτρια, θα παίρνατε αυθημερόν έγκριση για στεγαστικό σε όποια τράπεζα και αν πηγαίνατε. Σή…
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Και δεν το λέτε εξ'αρχής οτι δεν έχετε τίποτα στο όνομά σας? Και Διαταγή Πληρωμής να βγάλουν δεν μπορούν να σας κάνουν απολύτως τίποτα.
Minilink

Στο «μνημόνιο» και η Αυστρία

Στο «μνημόνιο» μπήκε και η Αυστρία, μόνο που δεν χρειάστηκε να της το επιβάλλει η τρόικα, αλλά το εφάρμοσε η κυβέρνηση.

H αυστριακή κυβέρνηση του μεγάλου συνασπισμού των Σοσιαλδημοκρατών και του συντηρητικού κόμματος ανακοίνωσε σήμερα ένα σχέδιο λιτότητας, από το οποίο αναμένεται να υπάρξουν εξοικονομήσεις και φορολογικά έσοδα ύψους 26,7 δισεκατομμυρίων ευρώ μέσα σε πέντε χρόνια, από το 2012 έως το 2016.

Το 30% των εσόδων αναμένεται να προκύψει από τις αυξήσεις των φόρων και τη δημιουργία νέων φόρων ύψους επτά δισεκατομμυρίων ευρώ, ενώ το υπόλοιπο 70% θα προκύψει από εξοικονομήσεις σχεδόν 15 δισεκατομμυρίων ευρώ. Τα ομόσπονδα κρατίδια (Lander) και η αυτοδιοίκηση αναμένεται να εξοικονομήσουν 5,2 δισεκατομμύρια ευρώ.

Τα μέτρα λιτότητας έρχονται σχεδόν ένα μήνα μετά την υποβάθμιση τoυ αξιόχρεου της χώρας από τον οίκο αξιολόγησης Standard & Poor’s στη βαθμίδα ΑΑ+ από το ΑΑΑ.

Η κυβέρνηση σχεδιάζει ακόμη να αυξήσει το όριο συνταξιοδότησης από τα 58 έτη στα 62.

Επιπλέον, ως συμβολικό μέτρο που θα έχει μικρή επίδραση στον προϋπολογισμό, η κυβέρνηση επιθυμεί να μειώσει τον αριθμό των βουλευτών κατά 10% στους 165 αλλά αυτό θα χρειαστεί τη σύμφωνη γνώμη της αντιπολίτευσης.

Στο μεταξύ, η κατασκευή μεγάλων έργων υποδομής θα αναβληθεί.

24h NewsRoom


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>