Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Στο 24,4% εκτινάχθηκε το ποσοστό ανεργίας στην Ισπανία

Τα 5,7 εκατομμύρια άτομα έφθασαν στο τέλος του πρώτου τριμήνου οι άνεργοι στην Ισπανία, ανεβάζοντας το ποσοστό ανεργίας στο 24,4%, υψηλότερο επίπεδο από το 1996.

Καθώς η χώρα εξακολουθεί να βρίσκεται σε ύφεση και αυτό το τρίμηνο, ο αριθμός των ανέργων, που φθάνει τα 5.639.500 άτομα, συνέχισε να αυξάνεται σε σχέση με το τέλος του 2011, όταν η ανεργία ήταν 22,85%, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε την Παρασκευή το Εθνικό Ινστιτούτο Στατιστικής (Ine).

Το ποσοστό ανεργίας ενισχύθηκε, καθώς 374.000 άνθρωποι έχασαν την εργασία τους κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους, έναντι 295.300 κατά το τελευταίο τρίμηνο του 2011.

Η αρνητική αυτή είδηση έρχεται τη στιγμή που η κυβέρνηση Ραχόι εφαρμόζει πολιτική σκληρής λιτότητας, ενώ η χώρα παραμένει σε ύφεση.

Η Τράπεζα της Ισπανίας εκτιμά ότι το ΑΕΠ υποχώρησε κατά 0,4% κατά το πρώτο τρίμηνο του 2012 σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο, οπότε είχε υποχωρήσει κατά 0,3%.

Τα στοιχεία για το ΑΕΠ θα ανακοινωθούν την ερχόμενη Δευτέρα.

Newsroom ΔΟΛ,


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>