Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

 • Matina on Forum: Γενική συζήτηση 12Επίσης, μπορώ να ζητήσω από τη Eurobank αναλυτική κατάσταση των οφειλών μου με κάποια αίτηση που θα καταθέσω εγώ στην τράπεζα χωρίς να μπει στην μέση δικηγόρος?
 • Matina on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής, εάν κάποιος γνωρίζει να με κατατοπίσει.. Με παίρνουν τηλ από το γραφείο της Χαρακτινιώτη για διακανονισμό εκ μέρους της Eurobank…
 • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12απαντησα ήδη απο χτες οτι εκανα αίτηση και αναμένω, μάλλον δεν το ειδες αναφορικά με το ποιοι έχουν δικαίωμα, αν ανατρέξει κάποιος στα νομιμοποιητικά έγγραφα ΓΕΜΗ της ε…
 • nomore on Forum: Γενική συζήτηση 12δεν θυμάμαι το όνομα του δικ.γραφείου, θυμάμαι ότι είχα μιλήσει με 2 γυναίκες
 • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα και πάλι, τελικά έκανες αίτημα για μεγαλύτερο κούρεμα (Quest) ? ‘Εγινε αποδεκτό ή ακόμη δεν έχεις απάντηση ? Προς nomore, Από ποιό δικηγορικό γραφείο σου πρότ…
 • Άρης. on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2106262781 E-value
Minilink

Τέλος… ακινησίας θα καταβάλουν οι “σκαφάτοι”

Τέλος ακινησίας από 10 έως 100 ευρώ το χρόνο θα πρέπει να καταβάλλουν όσοι ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής «δέσουν» τα σκάφη τους προκειμένου να αποφύγουν τεκμήρια και έκτακτες εισφορές.

Με κοινή απόφαση που υπογράφουν οι υπουργοί Οικονομικών Π. Οικονόμου, Άμυνας Δ. Αβραμόπουλος και ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Μ. Όθωνας καθορίζεται ανταποδοτικό τέλος επί της βεβαίωσης ακινησίας ιδιωτικών σκαφών αναψυχής που χορηγούν οι Λιμενικές Αρχές, προς ενίσχυση των πόρων του Ειδικού Λογαριασμού Αλληλοβοήθειας Ναυτικού (Ε.Λ.Ο.Α.Ν.), ως εξής: για σκάφη μήκους έως 7 μέτρα 10 ευρώ, πάνω από 7 και έως 15 μέτρα 20 ευρώ, πάνω από 15 και έως 25 μέτρα 40 ευρώ και πάνω από 25 μέτρα 100 ευρώ.

Για την απόδειξη καταβολής του προβλεπόμενου ανά κατηγορία σκάφους χρηματικού ποσού, οι Λιμενικές Αρχές που εκδίδουν την βεβαίωση ακινησίας, θα παραλαμβάνουν σχετικό παραστατικό κατάθεσης υπέρ του Ε.Λ.Ο.Α.Ν. σε τραπεζικό λογαριασμό ή σε συγκεκριμένο Κωδικό σε δημόσιο ταμείο. Εναλλακτικά, οι Λιμενικές Αρχές θα εισπράττουν το ανάλογο χρηματικό ποσό από τον ενδιαφερόμενο και θα εκδίδουν απόδειξη είσπραξης υπέρ Ε.ΛΟ.Α.Ν.

Κάθε Λιμενική Αρχή θα τηρεί βιβλίο εσόδων υπέρ Ε.Λ.Ο.Α.Ν. και θα υποβάλλει σχετική μηνιαία αναφορά στην Διεύθυνση Χρηματικού Ελέγχου Δαπανών και Ασφάλισης Προσωπικού του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ακινησία για σκάφη αναψυχής ιδιωτικής χρήσης αναγνωρίζεται από το 2010. Για την απόδειξη του χρόνου ακινησίας πρέπει να συνυποβάλλεται με τη δήλωση φορολογίας εισοδήματος βεβαίωση της αρμόδιας Λιμενικής Αρχής για το ακριβές χρονικό διάστημα (χρόνος έναρξης και λήξης ακινησίας ή συνέχιση της ακινησίας κατά την 31η Δεκεμβρίου του έτους), που θα προκύπτει από τις αντίστοιχες καταχωρήσεις σε σχετικό βιβλίο που θα τηρείται από αυτή.

www.euro2day.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

3 Σχόλια Τέλος… ακινησίας θα καταβάλουν οι “σκαφάτοι”

 • begar

  Επίσης, το υπουργείο οικονομικών σχεδιάζει να επιβάλλει ειδικό φόρο, σε όσους φορούν σώβρακα με χρωματιστά σωβρακολάστιχα.

  άει στο διάολο πια.

   

 • PA

  H επιχειρηση σοκ και δεος τελικα αποδιδει απ’ οτι βλεπω.
  Με το που “συμφωνηθηκε” το PSI αρχισαν να πουλανε μεσα στο Σαββατοκυριακο χρυσαφια σε Καναδους, υδρογονανθρακες Ιονιου σε ΒΡ, νησια σε Τουρκους …. και εμεις ασχολουμαστε με τους “σκαφατους”.
   
  Εγινε !!!
   
   

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>