Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Τέλος οι μεγάλες προεκλογικές συγκεντρώσεις για τη ΝΔ

Η κοινωνία βράζει κατά των πολιτικών γι’ αυτό και η Νέα Δημοκρατία «μαγειρεύει» πριν… «πεινάσει».

Ενόψει της προεκλογικής περιόδου, στη Συγγρού έχει ξεκινήσει για τα καλά ο σχεδιασμός. Που εκτός των άλλων προβλέπει ότι δε θα γίνουν μεγάλες, ανοιχτές συγκεντρώσεις.

Το επιβεβαίωσε ο γραμματέας του κόμματος, Ανδρέας Λυκουρέντζος μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ. «Στη ΝΔ σχεδιάζουμε την εκλογική μας εκστρατεία στο “πνεύμα”, μικρές συγκεντρώσεις, μεγαλύτερη επικοινωνία με τους πολίτες με ψυχραιμία, με νηφαλιότητα και να αποκρούσουμε τις όποιες ακραίες συμπεριφορές, που, ενδεχομένως, σχεδιάζονται από ορισμένους κύκλους να εκδηλωθούν, να ναρκοθετήσουν την ομαλή πορεία της χώρας προς τις εκλογές».

«Έχουμε σοβαρές ενδείξεις ότι στη σκέψη ορισμένων πολιτικών παραγόντων επικρατούν τέτοιες αντιλήψεις για ακραίες συμπεριφορές», πρόσθεσε.

Κατηγόρησε για λαϊκισμό πρώην στελέχη της ΝΔ, αλλά και την Αριστερά. «Ο λαϊκισμός δεν έχει τη διάκριση από πού προέρχεται. Είναι λαϊκισμός. Εκείνοι που έχουν τις εύκολες και μαγικές λύσεις, ανήκουν στο σύνολο του πολιτικού φάσματος της χώρας. Δεν με εντυπωσιάζει αυτό, διότι κι αυτοί, που προέρχονται από το χώρο της ΝΔ κι αυτοί που ανήκουν στην Αριστερά, ταυτίζονται».

www.newsit.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

4 Σχόλια Τέλος οι μεγάλες προεκλογικές συγκεντρώσεις για τη ΝΔ

 • begar

  Φυσικά. Αν τολμάς κάνε, ανοικτές συγκεντρώσεις! Τα αβγά θα σκεπάσουν τον ήλιο και ο ομιλητής θα μιλάει στη σκιά.

  χα χα χα

   

 • ipnos-29

  έκανε τα πάντα για να μην γίνει πρωθυπουργός… τι να πεις; εκεί που όλα έδειχναν ότι θα τον ψήφιζαν  είπε ναι στις αυτοκτονίες των συνανθρώπων μας, στην επαιτεία στο κουκούλωμα στην διαφθορά στην απελπισία στην ανεργία στην εξαθλίωση… ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!.
   

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>