Τι συμβαίνει με την Ισπανία;

Βρίσκεται και η Ισπανία κοντά στο να ζητήσει βοήθεια από τους Ευρωπαίους εταίρους;

Έτσι δείχνουν τα τελευταία της οικονομικά στοιχεία, με το δημοσιονομικό της έλλειμμα να έχει διογκωθεί και τις ισπανικές τράπεζες να αντιμετωπίζουν ήδη πρόβλημα.

Αυτά σε συνδυασμό με την με την εκτόξευση της ανεργίας σε επίπεδα-ρεκόρ- αποτελούν εστίες έντονου προβληματισμού και φέρνουν τη χώρα πιο κοντά σε δανεισμό.

Ο Ισπανός υπουργός Οικονομίας, Λούις ντε Γκίντος, υποστηρίζει ότι η χώρα του θα βγει από την κρίση χωρίς εξωτερική βοήθεια και μάλιστα πιο δυνατή. «Θα την ξεπεράσουμε την κρίση και μάλιστα θα βγούμε από αυτή πιο δυνατοί, χωρίς να ζητήσουμε εξωτερική βοήθεια», ανέφερε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Frankfurter Allgemeine Zeitung».

Οι επενδυτές «τιμώρησαν» την προηγούμενη εβδομάδα την Ισπανία, αναγκάζοντας την κυβέρνηση της Μαδρίτης να καταβάλει υψηλότερο κόστος δανεισμού στη δημοπρασία ομολόγων.

Ο Ισπανός υπουργός Οικονομίας, σύμφωνα με το newscode.gr, παραδέχεται ότι αυτή η χρονιά θα είναι δύσκολη, προβλέποντας βραδύτερη ανάπτυξη και ακόμη μεγαλύτερη αύξηση της ανεργίας. «Θα θέσουμε όμως τις βάσεις για ένα καλύτερο 2013», προσθέτει, επικαλούμενος το πρόγραμμα εφαρμογής μεταρρυθμίσεων.

«Ο χρηματοπιστωτικός τομέας θα πρέπει από την πλευρά του να εξυγιανθεί, με την κατάργηση των πιο αδύναμων ιδρυμάτων… στο τέλος της διαδικασίας θα έχουμε ένα πολύ πιο «εύρωστο» τραπεζικό σύστημα με λιγότερες, αλλά πιο ισχυρές τράπεζες», προσθέτει.

www.tsantiri.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.