Τι χωρίζει τις ελληνικές τράπεζες από το… ΔΝΤ

Σχεδόν αξεπέραστα δείχνουν να είναι τα προβλήματα με τα κίνητρα που θα δοθούν στους ιδιώτες –μετόχους των ελληνικών τραπεζών, προκειμένου να συμμετάσχουν στις επικείμενες αυξήσεις κεφαλαίων, που δρομολογούνται στο πλαίσιο της ανακεφαλαιοποίησης.

Οι πληροφορίες της τελευταίας στιγμή επιμένουν ότι θα υπάρχει χρυσή τομή, όπως επίσης δεν βρίσκεται ένα σημείο συμφωνίας και με τους εκπροσώπους του ΔΝΤ, σχετικά με το άλλο μείζον θέμα, της κρατικοποίησης των τραπεζών.

Οι άνθρωποι του ΔΝΤ θέλουν να ισχύσει στην Ελλάδα ό,τι και στη Μεγάλη Βρετανία, για παράδειγμα. Γι’ αυτό και μιλούν για πλήρη εθνικοποίηση, όπως συνέβη στην περίπτωση της RBS.

Οι Έλληνες τραπεζίτες, από την άλλη, ούτε που θέλουν να ακούν ένα τέτοιο ενδεχόμενο, σημειώνοντας με νόημα ότι οι ελληνικές τράπεζες «πληρώνουν» τα δημοσιονομικά προβλήματα του κράτους, που κατέληξαν στο «κούρεμα» των ομολόγων τους.

Ωστόσο, οι του ΔΝΤ φαίνονται αμετάπειστοι κι έτσι, αυτή τη στιγμή, η απόσταση που χωρίζει τις δύο πλευρές, παραμένει σχεδόν αγεφύρωτη, με ό,τι βεβαίως συνεπάγεται κάτι τέτοιο για τη διαδικασία της ανακεφαλαιοποίησης.

voria.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

2 σκέψεις σχετικά με το “Τι χωρίζει τις ελληνικές τράπεζες από το… ΔΝΤ

 • 27/04/2012, 15:18
  Permalink

  Τι χωρίζει τις ελληνικές τράπεζες από το… ΔΝΤ  ;;;;;;;

  -Κυρία , κυρία , κυρία , να πώ ;
  -Οχι , να κάτσεις κάτω . Δεν θα πείς εσύ !!!

  -Κυρία ! Κυρία !
  -Οχι δεν θ….

  – Το ελάχιστο τοσοδούλι κενό αέρος, που προκαλεί αναταράξεις εν πτήσει,
  μεταξύ ενός ζουβαχίου και ενός άλλου .

  Σχολιάστε
  • 27/04/2012, 15:44
   Permalink

   Εσένα Τοτέ γι’ αυτό δε σ’ αφήνει η δασκάλα να απαντήσεις!

   Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

 1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
 2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
 3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
 4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
 5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.