Το μαχαίρι στο λαιμό χιλιάδων δανειοληπτών της Αχαϊκής – Άμεσα απαιτητά τα δάνειά τους

Απρόσμενη αρνητική εξέλιξη που ισοδυναμεί με κεραυνό στην ήδη συννεφιασμένη τοπική οικονομία, σημειώθηκε στο κεφάλαιο Αχαϊκή Συνεταιριστική τράπεζα σε ό,τι αφορά… τους δανειολήπτες.

Σύμφωνα με τον εκκαθαριστή της Τράπεζας κ. Γιαννίκο κλείνουν όλοι οι λογαριασμοί που αφορούν σε δάνεια, τα ποσά των οποίων είναι άμεσα απαιτητά! Η εξέλιξη αυτή σύμφωνα με τα ισχύοντα στο πιστωτικό σύστημα συνεπάγεται αυτομάτως και την έναρξη πλειστηριασμών, σε περίπτωση που οι δανειολήπτες αδυνατούν – κάτι που είναι παραπάνω από σίγουρο – να καταβάλουν τα ποσά που ‘χουν λάβει.

Ουσιαστικά η ενεργοποίηση αυτής της απόφασης οδηγεί χιλιάδες επιχειρήσεις και ελευθέρους επαγγελματίες από την περιοχή στην καταστροφή ενώ αναμένεται να επιφέρει ακόμα μεγαλύτερη ύφεση στην ήδη δοκιμαζόμενη τοπική οικονομία καθώς και νέο κύκλο ανέργων.

patrastimes.gr

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

4 σκέψεις σχετικά με το “Το μαχαίρι στο λαιμό χιλιάδων δανειοληπτών της Αχαϊκής – Άμεσα απαιτητά τα δάνειά τους

 • 21/04/2012, 18:34
  Permalink

  Αν νομίζουν ότι θα φοβηθούμε και θα τους ξαναψηφίσουμε για να μην καταστραφούν οι τράπεζες τους πλανώνται πλάνιν οικτρά! Ακούς Σαχινίδη;

  Σχολιάστε
 • 21/04/2012, 19:15
  Permalink

  Ε και τι περιμένουν τα παιδιά ;;;

  Μεσιέ Σπυρίδιο , στείλε τη φωτο του Γκράβαταρ στους ανθρώπους καλέ ! 

  Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

 1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
 2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
 3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
 4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
 5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.