Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Το μνημονιακό ζεύγος να αφήσει τις …χάντρες και να κουρέψει τα χρέη των απελπισμένων

Γράφει ο Μαγια

Οι κομματικοί θίασοι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ έχουν ξεπεράσει κάθε όριο ιλαρότητας. Το μόνο που τους απασχολεί είναι το πώς θα ξαναστήσουν το θεατρικό σκηνικό της εξαπάτησης του ελληνικού λαού.

Με σημαία τη ,,,σωτηρία του πατρίδας (για πολλοστή φορά) θα μοιράσουν πάλι καινούργιες και απατηλές υποσχέσεις.

Βενιζέλος, Σαμαράς πολλά θα βρουν, που να τους ενώνουν και ταυτόχρονα να τους χωρίζουν, για να εκβιάσουν τους πολίτες τις προεκλογικές εβδομάδες που έρχονται. Είναι αδίστακτοι και το έχουν δείξει. Με υποκριτικές «συγνώμες» τολμούν να αποσείσουν τους τόνους ευθύνης που έχουν για τον εξευτελισμό της χώρας και την εξαθλίωση του λαού.

Προσέξτε το γαιτανάκι που παίζεται με την έκτακτη εισφορά στα ακίνητα, που εισπράττεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ!

Είναι ικανοί να εμπορευτούν ακόμη και την απελπισία των θυμάτων της καταστροφικής πολιτικής τους. Μόνο τυχαία δεν διαρρέουν οι γαλάζιοι μαυρογιαλούροι, πως «επεξεργάζονται σχέδιο για τη ρύθμιση των ιδιωτικών χρεών»… Εάν είχαν τέτοια πρόθεση, εάν όντως ένοιωθαν τα βογκητά της κοινωνίας, θα έπρατταν το αυτονόητο. Θα ανέσυραν την καταχωνιασμένη πρόταση νόμου της Κατσέλη και των λοιπών βουλευτών της «Κοινωνικής Συμφωνίας» για το «κούρεμα» των χρεών των εξαθλιωμένων συμπατριωτών μας.

Ιδού, τι προβλέπει η πρόταση νόμου, που τα καθεστωτικά Μέσα, τοις κείνων ρήμασι πειθόμενα, φρόντισαν να μη λάβει δημοσιότητα:

α) «Κουρεύονται» όλα τα καταναλωτικά, επαγγελματικά και στεγαστικά δάνεια των φυσικών προσώπων και προσωπικών εταιρειών 30%, αν το σταθερό ετήσιο εισόδημά τους μειώθηκε κατά 20% από τότε που υπεγράφη η δανειακή σύμβαση.

β) Οι άνεργοι, επιπλέον, μπορούν να ζητήσουν την αναστολή εξυπηρέτησης του δανείου τους για 2 χρόνια.

γ) Απαγορεύεται ο πλειστηριασμός ακινήτων των παραπάνω οφειλετών μέχρι 31.12.2018, ενώ παρατείνεται η αναστολή πλειστηριασμών μέχρι 31.12.2015 για απαιτήσεις μέχρι ποσού 300.000 ευρώ.

kafeneio-gr.blogspot.com

 


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

6 Σχόλια Το μνημονιακό ζεύγος να αφήσει τις …χάντρες και να κουρέψει τα χρέη των απελπισμένων

 • PA

   
  «Φυλαχθείτε από τους ψευδοπροφήτες, που σας έρχονται ντυμένοι σαν πρόβατα, από μέσα τους όμως είναι λύκοι αρπακτικοί. Θα τους καταλάβετε από τα έργα τους. Μήπως μαζεύουν από τα αγκάθια σταφύλια ή από τα τριβόλια σύκα;  Ένα καλό δέντρο κάνει καλούς καρπούς, ενώ το άχρηστο δένδρο κάνει άχρηστους καρπούς. Δεν μπορεί το καλό δέντρο να κάνει άχρηστους καρπούς, ούτε το άχρηστο δέντρο να κάνει καλούς καρπούς. Κι όποιο δέντρο δεν κάνει καλούς καρπούς, το κόβουν και το ρίχνουν στη φωτιά. Θα τους καταλάβετε, λοιπόν, από τους καρπούς τους».
  (Ματθ.7, 15-20).

 • gort.gk

  Ελήφθη από:http://xkarampagias.gr/page2.php?category=21&post=200
  έχει σταλεί.
  Την θεωρώ σπουδαία ειδικά επειδή διευρύνει τον όρο:καταναλωτής,πέραν των άλλων.

  Καταναλωτής. Γενικοί όροι συναλλαγών (ΓΟΣ).
   ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ   4788/2008
   …..Περαιτέρω, κατά το άρθρο 1 παρ. 4 στοιχ. α’ του ν. 2251/1994, καταναλωτής είναι κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο για το οποίο προορίζονται τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες που προσφέρονται στην αγορά ή το οποίο κάνει χρήση τέτοιων προϊόντων ή υπηρεσιών, εφόσον αποτελεί τον τελικό αποδέκτη τους.

  • begar

   Μην γράφετε ό,τι νάναι όπου νάναι.

   Στα άρθρα, μόνο σχολιασμό επί των άρθρων.

   Όλα τα άλλα στη γενική συζήτηση.

   Αστεϊσμοί, στο καφενείο.

 • gort.gk

  ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΑΝΑΤΟΚΙΣΜΟΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ
  Έχει σταλεί.
  Ελήφθη:http://foggs.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3086&catid=1:12&Itemid=192

   Αριθμός 7630/2006
  Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών

  ….. Περαιτέρω πιθανολογήθηκε ότι η καθ’ ής ανατόκιζε παράνομα κατά τα ίδια ως άνω χρονικά διαστήματα και τα ποσά της εισφοράς του Ν. 128/1975 που αποτελεί προσαύξηση συμβατικής υποχρέωσης μεταξύ των τραπεζών δυναμένη να μετακυλισθεί στους πιστούχους μόνον κατόπιν συμφωνίας οπότε θα πρέπει στη σύμβαση να αναφέρεται ρητώς και η αιτία της μετακυλίσεως αυτής εφόσον η σχετική σύμβαση φέρει τον χαρακτήρα απλής υπόσχεσης ελευθερώσεως (478 ΑΚ) η οποία είναι αιτιώδης δικαιοπραξία (Γεωργιάδης -Σταθόπουλος ΑΚ Άρθρο 478 αρ. 2). Πέρα τούτου όμως ο ανατοκισμός τέτοιας εισφοράς δεν είναι νόμιμος, εφόσον κατ’ άρθρο 8 περ. 6 ν. 1083/80 και την υπ’ αριθμ. 289/80 απόφαση της Νομισματικής Επιτροπής αλλά και το υφιστάμενο ως άνω νομοθετικό καθεστώς (ν. 2601/98, 2789/2000 άρθρο 30, ν. 2783/2000 άρθρ. 47, ν. 2912/2001 άρθρο 42 και ν. 3259/2004 άρθρο 39) ανατοκισμός επιτρέπεται και μόνο των καθυστερούμενων τόκων και όχι φόρων, εισφορών ή άλλων προμηθειών (βλ. και ΑΠ 1782/ 2002 Ελλ.Δνη 2002, 1430, ΑΠ 1355/1988 Ελλ.Δνη 1999,287). 
   

 • gort.gk

  Επειδή αισθάνομαι ότι κούρασα με αποφάσεις ,αποφάσεις …..βάζω διαφημίσεις …να ξεκουραστείτε …και ξαναβλέπουμε.

 • MANOLITO

  gort.gk πολύ καλή απόφαση

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>