Τρεις φορές πιο ακριβό ένα κρεβάτι στο ΕΣΥ!

Αυξημένα ακόμη και κατά τρεις φορές είναι τα νέα νοσήλια γνωστά και ως ΚΕΝ (οι τιμές χρέωσης της νοσηλείας των ασθενών) που εισήγαγε το υπουργείο Υγείας στα νοσοκομεία με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν με κατάρρευση τα Ταμεία που καλούνται να καλύψουν τα ποσά. 

Από δύο έως και τρεις φορές πιο ακριβή είναι πλέον η νοσηλεία σε δημόσιο νοσοκομείο καθώς τα περιβόητα ΚΕΝ εκτόξευσαν τις τιμές με σοβαρούς κινδύνους για όλο το σύστημα υγείας αλλά και την κοινωνική ασφάλιση.

Οι νοσοκομειακοί γιατροί (ΟΕΝΓΕ) είχαν επισημαίνει από την αρχή το πρόβλημα της κατακόρυφης αύξησης του κόστους που επέφεραν τα νέα ΚΕΝ χωρίς ωστόσο να γίνει καμία αλλαγή με εξαίρεση μια ελάχιστη μείωση κατά 10% που ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας.
Όπως σημειώνει ο πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ Δημήτρης Βαρνάβας : «Το δήλωσε καθαρά στη Βουλή ο Α. Λοβέρδος πως τα ΚΕΝ επιβλήθηκαν από το Μνημόνιο και παρά το ότι κινδυνεύουν να τινάξουν το σύστημα υγείας και τα ταμεία στον αέρα, δεν επιτρέπεται να καταργηθούν. Διερωτώμεθα: μήπως σ΄ αυτό ακριβώς αποσκοπούσαν και οι συντάκτες των ΚΕΝ;».
Εντύπωση προκαλεί πάντως το γεγονός ότι στα ιδιωτικά νοσοκομεία τα Ταμεία θα πρέπει να πληρώνουν παραπάνω κατά 20% τη νοσηλεία των ασφαλισμένων τους καθώς στον ιδιωτικό τομέα οι τιμές ορίσθηκαν υψηλότερες.

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.