Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Τρόμαξε απο τον Καμμένο και έριξε λευκή πετσέτα .. Ελάτε όλοι πίσω στο μαντρί

Τρόμαξε απο τον Καμμένο και έριξε λευκή πετσέτα …

Ελάτε όλοι πίσω στο μαντρί Τρόμαξε ο Σαμαράς και το επιτελείο του απο τον Πάνο Καμμένο και τις κινήσεις του και άρχιε να τρέχει και να μην φτάνει …

Στελέχη τρέχουν από το πρωί, ελάτε όλοι πίσω ζητούν από τους διαγραφέντες βουλευτές …τόσο κράτησε το γινάτι του Σαμαρά; Ούτε τρεις ημέρες το πείσμα του Γκιαούρη που λένε και οι Κουμπάροι μας οι Τούρκοι.

Συνεδριάζει το απόγευμα η εκτελεστική γραμματεία της Ν.Δ. με σκοπό να εξεταστούν όλες οι εκκρεμότητες για την ψήφιση του εφαρμοστικού.

Πληροφορίες αναφέρουν… ότι ο Σαμαράς θα αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο (άρα και την πόρτα της ΝΔ) μετά την ψηφοφορία να επανεξετάσουν τη στάση των «21» διαγραφέντων του κόμματος, ανάλογα με το τι θα ψηφίσουν. Ο σκοπός πάντως της συνεδρίασης είναι να μην υπάρξουν άλλες διαρροές καθώς τα μέτρα που θα κληθούν να ψηφίσουν οι βουλευτές είναι οδυνηρά για τον ελληνικό λαό.

Αν ο Σαμαράς ανοίξει την πόρτα της Ν.Δ. … ίσως εκτός από επιστροφές να έχει και νέες απώλειες.

www.skeftomasteellhnika.blogspot.com


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>