Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

 • ANSI on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2177771470 2177771160 ΤΣΑΦΑΡΑΣ  
 • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιστολή εστειλαν. Και ήταν περιπου ενα χρονο. Εσένα στην Alpha εννοείς ότι έστειλες εγγραφο αιτημα σου και δεν σου απάντησαν ?
 • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα, πριν 14-15 χρόνια, παρά το καταναλωτικό δάνειο και το ότι είστε εγγυήτρια, θα παίρνατε αυθημερόν έγκριση για στεγαστικό σε όποια τράπεζα και αν πηγαίνατε. Σή…
 • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Και δεν το λέτε εξ'αρχής οτι δεν έχετε τίποτα στο όνομά σας? Και Διαταγή Πληρωμής να βγάλουν δεν μπορούν να σας κάνουν απολύτως τίποτα.
 • DIMITRIS 75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Νίκο καλησπέρα, Σχετικά με την καταγγελία στον Δικηγορικό Σύλλογο και εμένα μου είπανε από τον Συνήγορο του καταναλωτή πως κοστίζει 80 ευρώ. Λειτουργεί καθαρά αποτρεπτι…
 • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιτέλους και κάποια τράπεζα προτείνει κούρεμα. Προφανώς το ποσό είναι μεγάλο και ίσως είχες χρόνια να τους βάλεις λεφτά...σωστά ? Είπες πως στείλανε επιστολή ή σε πήρα…
Minilink

Υπόσχεση Σαμαρά: «Θα επανακαταλάβουμε τις πόλεις μας»

Στο μεταναστευτικό ζήτημα εστίασε ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας σήμερα στο διαγραμματειακό συντονιστικό όργανο της ΝΔ, κάνοντας παράλληλα μνεία στο χαράτσι.

«Θα ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας. Η λαθρομετάστευση είναι ένα πρόβλημα που διογκώνεται και κάνουμε ότι δεν το βλέπουμε. Οι πόλεις μας έχουν καταληφθεί από παράνομους μετανάστες, εμείς θα τις ανακαταλάβουμε. Επίσης, θα καταργήσουμε τον νόμο Ραγκούση, που μετέτρεψε τη χώρα μας σε μαγνήτη παράνομων μεταναστών. Θα μεταφέρουμε τους λαθρομετανάστες σε κέντρα φιλοξενίας, σε παλιά στρατόπεδα έως ότου να επαναπατριστούν» είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών είπε ότι «ένα σοβαρό κράτος πρέπει να δώσει σοβαρή πληροφόρηση» σε αυτές. Ο κ. Σαμαράς είπε ότι η χώρα πρέπει να κάνει ενέργειες πριν πάει στην Ευρωπαϊκή Ένωση για να διαπραγματευτεί μαζί με την Ισπανία και την Πορτογαλία μία πολιτική αντιμετώπισης του προβλήματος που να σταματάει τη ροή των μεταναστών και εν συνεχεία να προωθεί τον επαναπατρισμό τους, τονίζοντας ότι «δεν θα ανεχθούμε η χώρα να γίνει ξέφραγο αμπέλι».

Για το χαράτσι του ειδικού τέλους ακινήτων είπε ότι «στόχος μας είναι να το καταργήσουμε και να το αντικαταστήσουμε με έναν ενιαίο φόρο για τα ακίνητα, που θα είναι πιο δίκαιος και αποτελεσματικός. Αυτό όμως προυποθέτει ενιαίο περιουσιολόγιο, που δεν υπάρχει. Μέχρι τότε θα επιβληθεί ένας φόρος ακινήτων τύπου ΕΤΑΚ».

Για τα μέτρα του Ιουνίου είπε ότι τα χρήματα θα βρεθούν από «περικοπές στις σπατάλες του κράτους και από ισοδύναμα μέτρα» και απέκλεισε οριζόντιες περικοπές που φέρνουν ύφεση και αντίθετα αποτελέσματα. «Δεν είναι τυχαίο ότι τις τελευταίες μέρες αποκαλύπτονται κυκώματα που έκλεβαν το δημόσιο. Εμείς έχουμε, από το Ζάππειο 2, προτείνει παρικοπές από σπατάλη ύψους 18,4 δισ. Κάποια έχουν υλοποιηθεί τα άλλα θα τα προωθήσουμε».

Για τις περικοπές στις συντάξεις είπε ότι «δεν υπάρχει δέσμευση για μείωση των συντάξεων, εμείς επεξεργαζόμαστε ισοδύναμα μέτρα. Αντίθετα, η μόνη δέσμευση που έχουμε αναλάβει είναι ότι θα αποκαταστήσουμε τους χαμηλοσυνταξιούχους και τους πολύτεκνους».

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr 


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

3 Σχόλια Υπόσχεση Σαμαρά: «Θα επανακαταλάβουμε τις πόλεις μας»

 • begar

  Απ’ όσο καταλαβαίνω, στις φετινές εκλογές, αλλάζει η γκάμα των υποσχέσεων.

  Επειδή δεν έχει διορισμούς – προσλήψεις και λεφτά, αρχίζουν όλοι και υπόσχονται κούρεμα στα δάνεια και κυνήγι των λαθρομεταναστών.

  Προσέξτε ποιον θα πιστέψετε, δεδομένου ότι ξαφνικά όλοι υπόσχονται τα ίδια.

   

 • ipnos-29

  begar, το έγραψα χθες ότι θα καταργήσουν το χαράτσι και το βάλουν μέσα σε άλλους φόρους σαν ενιαίο φόρο. και να σου πω δεν με πειράζει που με περνάει για μ@λ@κ@ με πειράζει που θα τον κάνουν πρωθυπουργό.

 • geokalpas

  Θα θα θα… ξέχασες Αντωνάκη τι έκανες αρχές της δεκαετίας του 90;

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>