Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Υπό διάλυση τα ασφαλιστικά ταμεία…

Στα 9 δισ. ευρώ υπολογίζει τις απώλειες που θα υποστεί το ασφαλιστικό σύστημα από την ύφεση το υπουργείο Εργασίας, ενώ σε 12 δισ. υπολογίζονται οι επιπτώσεις από την απομείωση των ελληνικών ομολόγων. Ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης, δεν αποκλείει περαιτέρω παρεμβάσεις σε συντάξεις και παροχές στο μέλλον και αν η ύφεση συνεχιστεί.

Η αρχή θα γίνει από τον «εξορθολογισμό των κοινωνικών επιδομάτων», που σήμερα παρέχονται χωρίς εισοδηματικά κριτήρια και από πολλές υπηρεσίες. Σύμφωνα με παλαιότερες εκτιμήσεις του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ, η αύξηση της ανεργίας αποστερεί το σύστημα κοινωνικής προστασίας από πόρους της τάξης άνω των 7 δισ. ευρώ τον χρόνο, ενώ ξεπερνούν το 1 δισ. ευρώ οι απώλειες από τη μείωση των μισθών. Υπολογίζεται, ότι μια μείωση της τάξης του 20% σε 1 εκατ. εργαζομένους επιφέρει απώλειες της τάξης των 1.000 ευρώ για κάθε εργαζόμενο.

Σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Εργασίας, οι ατομικές και επιχειρησιακές συμβάσεις που υποβάλλονται στις υπηρεσίες του μετά τη ψήφιση του νέου νόμου στις 14 Φεβρουαρίου, κυμαίνονται στο 20% κατά μέσο όρο.

www.defence-point.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>