“Φιάσκο η εξεταστική”

Στην σημερινή συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για το έλλειμμα του 2009, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης και ο ανεξάρτητος βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής, καταθέσαν στον πρόεδρο της Επιτροπής επιστολή στην οποία δηλώνουν την αποχώρησή τους από την Επιτροπή, θεωρώντας ότι οι εργασίες της Εξεταστικής οδηγούνται σε μεγαλοπρεπές φιάσκο.

Ακολουθεί η επιστολή:

Προς τον Πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής για το έλλειμμα του 2009, κ. Πρωτόπαππα

Οι συμπεριφορές και τα μικροπολιτικά παιχνίδια σκοπιμότητας της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑ.ΣΟ.Κ., όπως αυτά κλιμακώθηκαν τις τελευταίες ημέρες,  με αποκορύφωμα την άρνηση των πρώην Υπουργών της Ν.Δ. να προσέλθουν καν στην Επιτροπή, δικαιώνουν πλήρως τις αρχικές μας επιφυλάξεις. Οδηγούν, δυστυχώς την Εξεταστική Επιτροπή για το έλλειμμα του 2009 σε ένα ακόμη μεγαλοπρεπές φιάσκο.

Είναι προφανές ότι αυτές οι μικροπολιτικές επιλογές των δυο κομμάτων που είναι συνυπεύθυνα τόσο για το έλλειμμα του 2009, όσο και για το «μαγείρεμα» των στοιχείων, για τους 9 πρώτους μήνες η Νέα Δημοκρατία, για τους τελευταίους 3 μήνες το ΠΑ.ΣΟ.Κ., στερούν πλέον από οποιοδήποτε νόημα την περαιτέρω συμμετοχή μας στις εργασίες της.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ

Βουλευτής Β’ Αθηνών ΣΥΡΙΖΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ

Ανεξάρτητος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Μια σκέψη σχετικά μέ το ““Φιάσκο η εξεταστική”

 • 21/03/2012, 15:57
  Permalink

  Ε καλά, δεν περιμέναμε και κάτι διαφορετικό.

   

  Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

 1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
 2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
 3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
 4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
 5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.