Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Χίλιες επιχειρήσεις την εβδομάδα βάζουν «λουκέτο»

Λουκέτο σε 1.000 περίπου επιχειρήσεις εβδομαδιαία εκτιμά για το πρώτο εξάμηνο του 2012 η Κομισιόν, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανακοίνωσή της με αφορμή την αυριανή επίσκεψη του Επιτρόπου για τη Βιομηχανία και την Επιχειρηματικότητα, Αντόνιο Ταγιάνι, στην Αθήνα.

Στόχος της επίσκεψης του κ. Ταγιάνι είναι η περαιτέρω αξιοποίηση κοινοτικών εργαλείων για την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κομισιόν, ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος και ο Α. Ταγιάνι θα είναι οι κύριοι ομιλητές σε συνέδριο που πραγματοποιείται στην Αθήνα με αντικείμενο την ανάπτυξη στην Ελλάδα, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και την επιχειρηματικότητα στην Ευρώπη.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σημειώνει ακόμη ότι έξι στις δέκα επιχειρήσεις στην Ελλάδα γνώρισαν επιδείνωση της κερδοφορίας τους το 2011, σε σχέση με το 2010, ενώ χάθηκαν 150.000 θέσεις εργασίας.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>