Χατζηνικολάου: «Στόχο έχουν να κλείσουν το Real FM»

Μετά το πρόστιμο των 25.000 ευρώ που επιβλήθηκε την Τρίτη από το ΕΣΡ στον Real FM, για τους χαρακτηρισμούς του Γιώργου Τράγκα εναντίον της Άνγκελα Μέρκελ, το λόγο για το θέμα πήρε ο διευθυντής του σταθμού, Νίκος Χατζηνικολάου.

Μετά τη διευκρίνιση του κ. Χατζηνικολάου πως η παραίτηση του Γιώργου Τράγκα δεν έγινε δεκτή, κατήγγειλε το ΕΣΡ για στοχοποίηση του Real FM, ενώ αναρωτήθηκε αν το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο απευθύνθηκε στην αντίστοιχη γερμανική Αρχή Ραδιοτηλεόρασης για τις ανθελληνικές εκπομπές των γερμανικών τηλεοπτικών εκπομπών.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε τι δήλωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Χατζηνικολάου: «Στόχο έχουν να κλείσουν το Real FM»

 • 22/02/2012, 20:07
  Permalink

  Δεν προκύπτει από  κάπου να θέλουν να κλείσουν το σταθμό, απλά όταν κάποιος βρίζει καλό είναι να πληρώνει και το λογαριασμό. Ο δημοσιογράφος είναι για να μεταφέρει ειδήσεις όχι να βρίζει αρχηγούς κρατών άλλων χωρών. ή να εκβιάζει πολιτικούς για να του σβήσουν τα χρέη και να πάρει κρατική διαφήμιση. αυτά στο παρελθόν η Ελλάδα Αλλάζει / ξυπνάει

  Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

 1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
 2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
 3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
 4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
 5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.