Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

 • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλημέρα Quest , εγώ είχα κάνει 2 γραπτά αιτήματα προς την Alpha Bank με την φυσική παρουσία μου σε κατάστημα και προσκομίζοντας όσα χαρτιά μου ζητήθηκαν Ε1, Ε9, ταυτότ…
 • ANSI on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2177771470 2177771160 ΤΣΑΦΑΡΑΣ  
 • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιστολή εστειλαν. Και ήταν περιπου ενα χρονο. Εσένα στην Alpha εννοείς ότι έστειλες εγγραφο αιτημα σου και δεν σου απάντησαν ?
 • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα, πριν 14-15 χρόνια, παρά το καταναλωτικό δάνειο και το ότι είστε εγγυήτρια, θα παίρνατε αυθημερόν έγκριση για στεγαστικό σε όποια τράπεζα και αν πηγαίνατε. Σή…
 • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Και δεν το λέτε εξ'αρχής οτι δεν έχετε τίποτα στο όνομά σας? Και Διαταγή Πληρωμής να βγάλουν δεν μπορούν να σας κάνουν απολύτως τίποτα.
 • DIMITRIS 75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Νίκο καλησπέρα, Σχετικά με την καταγγελία στον Δικηγορικό Σύλλογο και εμένα μου είπανε από τον Συνήγορο του καταναλωτή πως κοστίζει 80 ευρώ. Λειτουργεί καθαρά αποτρεπτι…
Minilink

Χιλιάδες πόρνες στους δρόμους της Αθήνας

Υπολογίζεται ότι πάνω από 20000 γυναίκες ασκούν το αρχαιότερο επάγγελμα

Οργιάζει η παράνομη πορνεία στο κέντρο της Αθήνας καθώς σχεδόν ένας στους εκατό οίκους ανοχής λειτουργεί νόμιμα στην πρωτεύουσα και κυκλώματα σωματεμπορίας λυμαίνονται τα «πεζοδρόμια» της πρωτεύουσας. Σύμφωνα με στοιχεία της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών της ΓΑΔΑ, από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο του 2011, βεβαιώθηκαν συνολικά 2.889 παραβάσεις περί εκδιδόμενων γυναικών.

Επίσης, το 2011, από το Τμήμα Ηθών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, βεβαιώθηκαν 481 παραβάσεις σε οίκους ανοχής και συνελήφθησαν 669 άτομα (165 ημεδαποί και 504 αλλοδαποί), ενώ για το αδίκημα της άγρας πελατών διενεργήθηκαν 91 έλεγχοι, κατά τους οποίους προσήχθησαν 231 άτομα.

Σύμφωνα με τον κ. Παπουτσή, έχουν δοθεί εντολές και οδηγίες προς τις αστυνομικές αρχές σε όλη τη χώρα να συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον οι έλεγχοι και να επεκτείνεται σε βάθος η έρευνα για την εξάρθρωση τυχόν κυκλωμάτων και τη σύλληψη διακινητών- εκμεταλλευτών.

Τα στοιχεία διαβιβάστηκαν από τον υπουργό στην Βουλή προς απάντηση ερώτησης  Όλγας Κεφαλογιάννη. Η βουλευτής της ΝΔ, στην ερώτηση που είχε απευθύνει στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, επικαλούνταν την έκθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ για τις επιπτώσεις της ανεξέλεγκτης εξάπλωσης της πορνείας στη δημόσια υγεία, στην οποία αναφέρεται ότι δραστηριοποιούνται παράνομα στην Αθήνα περί τα 20.000 άτομα, που δεν έχουν περάσει από κανένα έλεγχο για λοιμώδη νοσήματα, με όσα αρνητικά συνεπάγεται αυτό για την αύξηση του AIDS.

Η κ. Κεφαλογιάννη επικαλείται και στοιχεία που είχε δημοσιοποιήσει το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σύμφωνα με τα οποία, μόνο επτά, από συνολικά 620 λειτουργούντες οίκους ανοχής στην Αθήνα, πληρούν τα κριτήρια νομιμότητας.

www.thebest.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

3 Σχόλια Χιλιάδες πόρνες στους δρόμους της Αθήνας

 • begar

  Εικόνες από το κοντινό μέλλον μας;

 • Άρης

  Ναι , έτσι είναι .
  Εγώ όμως την “Τζώρτζια”(δις) και την “Αντουανέτα” μου τις θέλω σπιτωμένες και με χαρτιά, ΄
  ΄ντάξει ;

 • Spiridio

  Παπουτσής, η φαιδρότης προσωποποιημένη …. Θα κάνει ελέγχους λέει, πω πω πω, ανατρίχιασα!

  Ρε καραγκιόζηδες, ποιούς κοροϊδεύετε? Κάνατε πρώτα την Αθήνα γκέτο, σκουπιδοτενεκέ, γεμάτο εκατοντάδες χιλιάδες άμοιρες ψυχές από την κάθε δυστυχισμένη γωνιά του πλανήτη, έεε, άμα δεν τους αφήσετε και να “ανακουφιστούνε”, θα γίνει πόλεμος στους δρόμους!!!! Καραγκιόζηδες ….

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>