Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Πάει το “δεν έχουμε πετρέλαιο”…τώρα έχουμε “φυσικό πλούτο” λέει ο Γιώργος

Η περιβόητη δήλωση του τέως πρωθυπουργού «λεφτά υπάρχουν» δε θα ξεχαστεί ποτέ καθότι συνοδεύτηκε από την εξαθλίωση της ελληνικής κοινωνίας, αναμφίβολα θα μείνει «ανεξίτηλη» στο σύνολο του πολιτικού συστήματος, αλλά και της κοινής γνώμης. Ξεχάστε, όμως, ότι ξέρατε μέχρι σήμερα.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», κάνοντας στροφή 180 μοιρών, υποστήριξε πως ποτέ δεν είχε μιλήσει για χρήματα και παροχές!Προφανώς στο βίντεο ήταν κάποιος που του έμοιαζε.

Αντίθετα, επικαλούμενος και τις πρόσφατες σχετικές δηλώσεις του κ. Σαμαρά, τόνισε ότι εννούσε τον… πλούτο που υπάρχει στο υπέδψαφος της χώρας! «Η Ελλάδα είναι μια πλούσια χώρα που την κατάντησαν υπερχρεωμένη. Ποια είναι η περιουσία της χώρας μας: Είναι ο φυσικός της πλούτος. και είναι – πάνω απ’ όλα – το ταλέντο των ανθρώπων της», είπε.Από το “δεν υπάρχει πετρέλαιο” περάσαμε στο “φυσικό πλούτο” προφανώς και τότε ήταν κάποιος που του έμοιαζε.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

6 Σχόλια Πάει το “δεν έχουμε πετρέλαιο”…τώρα έχουμε “φυσικό πλούτο” λέει ο Γιώργος

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>