Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

“Χτύπησε” και πάλι η Fitch – Απειλεί 23 τράπεζες

Σε καθεστώς παρακολούθησης για πιθανή υποβάθμιση έθεσε η Fitch τράπεζες χωρών όπως η Ισπανία και η Ιταλία, αλλά και τράπεζες της Γαλλίας και του Βελγίου

Συγκεκριμένα στο στόχαστρο του οίκου μπήκαν οκτώ ισπανικές, οκτώ ιταλικές, τέσσερις γαλλικές και τρεις βελγικές τράπεζες, ενώ η Fitch ανακοίνωσε την υποβάθμιση της UniCredit σε ”A-” από ”A”.

Στη Γαλλία η Fitch αναθεώρησε σε αρνητική την προοπτική των Societe Generale Groupe BPCE, Dexia Credit Local και La Banque Postale.

Στην Ισπανία, υπό παρακολούθηση τέθηκαν μεταξύ άλλων οι τράπεζες Banco Santander, Banco Bilbao Vizcaya Argentaria και CaixaBank SA, ενώ στο Βέλγιο με υποβάθμιση απειλούνται οι KBC και Dexia Bank Belgium.

Την περασμένη εβδομάδα, ο οίκος αναθεώρησε σε αρνητική την προοπτική της γαλλικής οικονομίας, ενώ ανακοίνωσε ότι θέτει σε παρακολούθηση το Βέλγιο, την Ισπανία, τη Σλοβενία, την Ιταλία, την Ιρλανδία και την Κυπρο.

www.newsit.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>