Χωρίς μεταλλικά αντικείμενα θα μπαίνουμε στις Τράπεζες;

Όσοι μένουν στη Βούλα και συναλλάσσονται, τυχαίως ή κατ’ ανάγκην, με το εκεί υποκατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας, θα γλυτώσουν από σήμερα και ώς τη Δευτέρα του Πάσχα, κλειστές γαρ οι Τράπεζες, την …περιπέτεια της συναλλαγής με αυτό, γράφει αναγνώστης μας .  Και,όπως αναφέρει, επ αυτού κυριολεκτεί  απολύτως.

Δεν γνωρίζουμε, αναφέρει, πόσες ληστείες έχουν γίνει σε αυτό το υποκατάστημα της Εμπορικής Τραπέζης, ώστε να έχουν κρίνει, ότι τους χρειάζονται πρόσθετα μέτρα ασφαλείας, επιπλέον των δύο θυρών εισόδου και άλλων δύο εξόδου που έχουν πλέον όλες οι Τράπεζες, με τη δεύτερη θύρα να ανοίγει όταν κλείσει η πρώτη και αφού, ενδιαμέσως, η κάμερα αποτυπώσει το πρόσωπο του εισερχομένου στο αρχείο της. Δυσάρεστο αυτό, αλλά αναγκαίο κακό, συνεπεία της αυξανόμενης εγκληματικότητος των ημερών.

Εδώ, στο υποκατάστημα Βούλας της Εμπορικής Τραπέζης, ο ανυποψίαστος εισερχόμενος στο μεσοδιάστημα μεταξύ πρώτης και δεύτερης πόρτας, ειδοποιείται, με ειδικό ηχητικό μήνυμα, ότι πρέπει να ξαναβγεί έξω και να καταθέσει σε ειδική θυρίδα, στον προθάλαμο της εισόδου, οποιοδήποτε μεταλλικό αντικείμενο έχει μαζύ του. Αν ξεχάσεις κάτι, ακόμη και τα γυαλιά σου μυωπίας με μεταλλικό σκελετό, υφίστασαι την ίδια βάσανο, μέχρι το μηχάνημα να σε βρεί «καθαρό» κ.ο.κ.

Μπορεί η Τράπεζα να εξασφαλίζεται, υποτίθεται, ότι δεν θα μπουν οπλοφόροι, αλλά η ασφάλεια του συναλλασσόμενου που αφήνει στην είσοδο οτιδήποτε μεταλλικό έχει μαζύ του, σε ειδική θυρίδα της οποίας κρατεί το κλειδί, πάει περίπατο.  και όταν βγει μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε.

Καταλήγει ο αναγνώστης μας:

Συμπέρασμα: Αν πρόκειται για πιλοτικό πρόγραμμα ακόμη αυστηρότερων μέτρων ασφαλείας στις Τράπεζες ας το σκεφθούν ξανά. Οι Τράπεζες δεν πρέπει να γίνουν σημεία ελέγχου στις πύλες των Αεροδρομίων. Να μην πουν οι Τράπεζες το «μακρυά από εμάς κι απο εκεί και πέρα ας συμβούν τα πάντα».

Kάθε διευκρίνιση δεκτή…

www.prionokordela.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.