Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Άγριο και ανήθικο δούλεμα

Με το δίκιο του φώναζε την Τετάρτη ο οικονομολόγος Γιώργος Ρωμανιάς στον Real FM , θεωρώντας «αστείο να νομίζουμε ότι θα τελειώσουμε με τα μέτρα που θα εξοικονομήσουν τα 11,6 δισ. ευρώ». Ορθώς είπε ότι θα ακολουθήσει δεύτερη και τρίτη φάση, επειδή «οι συντάξεις άνω των 1.400 ευρώ είναι λίγες ώστε να αποφέρουν τα αναμενόμενα, οπότε αναγκαστικά θα θιγούν και οι χαμηλότερες». Συνεπώς «θα καταλήξουμε καμία σύνταξη να μην ξεπερνά τα 1.000 ευρώ μεικτά».

Όμως ο Ρωμανιάς θύμισε κάτι ακόμη: την πρόβλεψη του Μνημονίου πως ο συνταξιούχος άνω των 65 ετών θα πρέπει να αρκείται στη στοιχειώδη επιβίωση. Χειμαρρώδης, δεν παρέ­λειψε να καταγγείλει το ανήθικο «παιχνίδι» της κυβέρνησης με μερικές μαϊμού συντάξεις που έφεραν απώλειες ύψους 14 εκατ. ευρώ (οι οποίες τεχνηέντως συγχέονται με τα προνοιακά επιδόματα) και υποτίθεται πως ευθύνονται για το πρόβλημα του ασφαλιστικού συστή­ματος. Όπως σημείωσε, με την αναδιάρθρωση του χρέους χάθηκαν 16 δισ. ευρώ από τα τα­μεία, για τα οποία σήμερα δεν μιλάει κανείς. Κοινώς, μούγκα… Α.Χ.

topontiki.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>