Άνοιξε το taxisnet για τις φετινές δηλώσεις -Πώς θα φορολογηθούν τα εισοδήματα

Άνοιξε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης το taxisnet για την υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων. Το άνοιγμα της εφαρμογής εξυπηρετεί χιλιάδες φορολογούμενους οι οποίοι θα σπεύσουν να υποβάλουν τη φορολογική δήλωση προκειμένου να εισπράξουν γρήγορα επιστροφή φόρου εισοδήματος.

Η προθεσμία για την υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων λήγει στις 30 Ιουνίου αλλά θεωρείται δεδομένο ότι θα δοθεί παράταση έως και τις 31 Ιουλίου. Με βάση όσα προβλέπονται σήμερα, ο φόρος εισοδήματος για όσους λάβουν χρεωστικό εκκαθαριστικό θα πρέπει να εξοφληθεί σε τρεις διμηνιαίες δόσεις, τον Ιούλιο, Σεπτέμβριο και Νοέμβριο.

Στη φορολογική δήλωση οι φορολογούμενοι θα δηλώσουν τα εισοδήματα που απέκτησαν το 2019.

Η κλίμακα για μισθωτούς και συνταξιούχους αποτελείται από τέσσερα (4) κλιμάκια, με ανώτερο συντελεστή 45%, ο οποίος εφαρμόζεται για εισοδήματα πάνω από 40.000 ευρώ και έχει ως εξής:

Άνοιξε το taxisnet για τις φετινές δηλώσεις -Πώς θα φορολογηθούν τα εισοδήματα

[button url=”https://www.capital.gr/tax/3446463/anoixe-to-taxisnet-gia-tis-fetines-diloseis-pos-tha-forologithoun-ta-eisodimata” target=”blank” wide=”yes” radius=”round” icon=”icon: arrow-right”]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ[/button]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *