Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Άσχημα νέα για τους πελάτες της Ασπίς Ασφαλιστική

Τα νέα για όσους έπεσαν θύματα της υπόθεσης με την Ασπίς Ασφαλιστική τελικώς μόνο ευχάριστα δεν θα μπορούσαν να θεωρηθούν. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις βασικών πρωταγωνιστών της υπόθεσης, η εκκαθάριση της εταιρίας δεν θα είναι και η πιο εύκολη διαδικασία στον κόσμο. Όπερ σημαίνει ότι η διαδικασία μπορεί και να φτάσει ακόμα και στα ανώτατα δυνατά χρονικά όρια, δηλαδή στην 20ετία. Αυτό με τη σειρά του συνεπάγεται ότι όσοι έχουν λαμβάνειν αποζημιώσεις, κατά πάσα πιθανότητα, θα έχουν να περιμένουν μέχρι τότε, καθώς ο νόμος είναι σαφής και προβλέπει συγκεκριμένη σειρά αποζημιωθέντων σε ανάλογες περιπτώσεις.

Πιθανότατα, η ιστορία αυτή θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες, όμως το ενδεχόμενο που αναφέρεται παραπάνω είναι το πλέον «δημοφιλές» αυτή τη στιγμή. Κι όπως είναι φυσικό, αν επιβεβαιωθεί στην πράξη, δεν θα προκαλέσει… ενθουσιασμό στους χιλιάδες των πελατών της εταιρείας που περιμένουν να πάρουν πίσω κάποια από τα χρήματα τους. Ήδη πάντως η πληροφορία έχει αρχίσει να κυκλοφορεί ευρέως και όπως αναφέρθηκε θα επιβεβαιωθεί στην πράξη, μέσα στο προσεχές διάστημα.

[sc:Πηγή id=”http://voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=95938″ ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>