Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Άτακτη φυγή κεφαλαίων από τις ελληνικές τράπεζες

Στα 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ προσδιορίζουν έλληνες τραπεζίτες το ύψος της φυγής κεφαλαίων από τις ελληνικές τράπεζες κατά τις πρώτες δύο ημέρες της εβδομάδας, σύμφωνα με δημοσίευμα των Φαϊνάνσιαλ Τάιμς. Το ποσό αυτό, που αναλογεί περίπου στο 0,75% του συνόλου καταθέσεων σε λογαριασμούς ελληνικών τραπεζών, ακολουθεί τα περίπου 700 εκατομμύρια ευρώ που είχαν αναληφθεί ή μεταφερθεί την περασμένη εβδομάδα. Η εκροή κεφαλαίων επισημάνθηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, κατά τη διάρκεια των συνομιλιών του με τους πολιτικούς αρχηγούς. Ο κ. Παπούλιας επικαλέσθηκε στοιχεία του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας και του γνωστοποιήθηκε με σχετικά έγγραφο από τον απερχόμενο Πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, από τα τέλη Απριλίου οι καταθέσεις έχουν μειωθεί κατά 5 δισεκατομμύρια ευρώ, συμπεριλαμβανομένων εντολών για αγορά ξένων ομολόγων.

[sc:Πηγή id=”http://www.prionokordela.gr/oikonomia/atakti-figi-kefalaiwn-apo-tis-ellinikes-trapezes/” ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>