Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Έκτακτη εισφορά σε όσους πήραν αυξημένο εφάπαξ;;;!!!

Κάποια πράγματα είναι εντελώς παράλογα, ακόμη και αν διαρρέονται προκειμένου να προκαλέσουν σοκ και να περάσουν άλλα μέτρα με ευκολότερο τρόπο.

Ωστόσο, όπως γράψαμε και σε προηγούμενη ανάρτηση, το σκληρό πακέτο που προσπαθεί να κλειδώσει η κυβέρνηση θα έχει πολύ πόνο.

Άλλο όμως αυτό κι άλλο να συζητούνται μέτρα όπως αυτό που φαίνεται να διαρρέει το υπουργείο Εργασίας και αφορά το εφάπαξ. Σύμφωνα λοιπόν με το σχέδιο, όσοι συνταξιούχοι πήραν την προηγούμενη 2ετία ή 3ετία εφάπαξ τα οποία δεν ήταν κουτσουρεμένα, ήταν δηλαδή, αυξημένα, θα κληθούν αναδρομικά να επιστρέψουν μέρος από το ποσό που πήραν!

Το σενάριο κάνει λόγο για έκτακτη εισφορά για τους συγκεκριμένους συνταξιούχους οι οποίοι θα κληθούν να πληρώσουν το… μάρμαρο γιατί είχαν την τύχη να φύγουν από τη δουλειά τους και να πάρουν εφάπαξ.

Είναι ένα από τα μέτρα που πέφτουν στο τραπέζι κι ελπίζουμε να είναι… φάρσα. Ακόμη κι έτσι, όμως, τέτοιες ανακοινώσεις κάνουν κακό στην κυβέρνηση και στην προσπάθεια να κλείσει το πακέτο χωρίς να υπάρξουν κοινωνικές αδικίες.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>