Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • ANSI on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2177771470 2177771160 ΤΣΑΦΑΡΑΣ  
  • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιστολή εστειλαν. Και ήταν περιπου ενα χρονο. Εσένα στην Alpha εννοείς ότι έστειλες εγγραφο αιτημα σου και δεν σου απάντησαν ?
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα, πριν 14-15 χρόνια, παρά το καταναλωτικό δάνειο και το ότι είστε εγγυήτρια, θα παίρνατε αυθημερόν έγκριση για στεγαστικό σε όποια τράπεζα και αν πηγαίνατε. Σή…
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Και δεν το λέτε εξ'αρχής οτι δεν έχετε τίποτα στο όνομά σας? Και Διαταγή Πληρωμής να βγάλουν δεν μπορούν να σας κάνουν απολύτως τίποτα.
  • DIMITRIS 75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Νίκο καλησπέρα, Σχετικά με την καταγγελία στον Δικηγορικό Σύλλογο και εμένα μου είπανε από τον Συνήγορο του καταναλωτή πως κοστίζει 80 ευρώ. Λειτουργεί καθαρά αποτρεπτι…
  • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιτέλους και κάποια τράπεζα προτείνει κούρεμα. Προφανώς το ποσό είναι μεγάλο και ίσως είχες χρόνια να τους βάλεις λεφτά...σωστά ? Είπες πως στείλανε επιστολή ή σε πήρα…
Minilink

Έκτακτη συνεδρίαση του ΔΝΤ για την Ελλάδα την Τετάρτη – Προς επιβολή νέων μεγάλων μέτρων για τη δημοσιονομική εξυγίανση της οικονομίας; – Δεν αποκλείονται μαζικές απολύσεις στο δημόσιο

Νέα μέτρα για τη δημοσιονομική εξυγίανση της ελληνικής οικονομίας φέρεται, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, να εξετάζει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, το διοικητικό συμβούλιο του οποίου αναμένεται να συνεδριάσει αποκλειστικά για την ελληνική περίπτωση την ερχόμενη Τετάρτη.
Κατά τις πληροφορίες πρόκειται για μια σειρά από μεγάλα μέτρα, καθώς ο διεθνής οργανισμός φέρεται να κρίνει ως αναποτελεσματικά τα μικρά και αποκλειστικά διαχειριστικού χαρακτήρα μέτρα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα νέα αυτά μέτρα που εξετάζει για την Ελλάδα το ΔΝΤ θα μπορούσαν να μετασχηματίσουν το πρόγραμμα λιτότητας της χώρας.
Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι η γενικότερη αίσθηση που υπάρχει στους κύκλους του οργανισμού είναι ότι “ναι μεν η Ελλάδα ψηφίζει νέα μέτρα, αλλά δεν τα εφαρμόζει”.
Μεταξύ των νέων μέτρων που εξετάζει το ΔΝΤ δεν αποκλείονται οι μαζικές απολύσεις στο δημόσιο και νέες σημαντικές περικοπές στις αποδοχές των δημοσίων υπαλλήλων.
Υπενθυμίζεται ότι λίγο νωρίτερα εκπρόσωπος του ταμείου γνωστοποίησε ότι οι συζητήσεις με τις ελληνικές αρχές αναφορικά με τη χρηματοδότηση της χώρας θα συνεχιστούν, ενώ επανέλαβε ότι η τρόικα θα επιστρέψει στην Αθήνα στα μέσα Σεπτεμβρίου.

www.bankingnews.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>