Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Έξοδος=60% υποτίμηση της δραχμής

Η νέα ελληνική δραχμή θα υποτιμηθεί κατά 55 με 60% σε περίπτωση που η Ελλάδα αποχωρήσει από το ευρώ, εκτιμά o ιαπωνικός οίκος αξιολόγησης Nomura σε πρόσφατη έκθεση του.

Αν κάτι τέτοιο επαληθευόταν, η ελληνική νομισματική κρίση θα ήταν η τρίτη μεγαλύτερη στην ιστορία, πίσω μόνο από αυτήν της Αργεντινής και της Ινδονησίας. Παράλληλα, η Nomura υποστηρίζει ότι ο κίνδυνος εξόδου της Ελλάδας από την ευρώ και διάσπασης της ευρωζώνης έχει υποχωρήσει από τον Mαϊο του 2012, αλλά δεν έχει εξαλειφθεί τελείως. Σύμφωνα με τον ιαπωνικό οίκο, τα spreads των ευρωπαϊκών ομολόγων δείχνουν ότι οι πιθανότητες διάσπασης της Ευρωζώνης μέχρι τα τέλη του 2013 ανέρχονται στο 50%. Η Nomura σημειώνει ακόμα ότι παραμένει το υψηλό πολιτικό ρίσκο στην Ελλάδα.

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to Έξοδος=60% υποτίμηση της δραχμής

  • guest

    Τώρα πρέπει να βγεί η ΔΗΜΑΡ και να πει ψηφίζω τα μέτρα με δικαιολογία πως θέλει να αποφύγει την καταστροφή της Ελλάδας . Ίσως να μην έχει άλλη ευκαιρία.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>