Έπεσαν οι μάσκες της ψήφου ανοχής: Άρνηση ΝΔ & ΠΑΣΟΚ στους όρους Π.Καμμένου – Εμμένουν στο Μνημόνιο, χωρίς να το καταγγέλλουν ούτε φραστικά – Διάγγελμα Παπούλια

Yπονομεύθηκε η δημιουργία έστω την έσχατη ώρα κυβέρνησης με την άρνηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να συμπεριλάβουν έστω φραστικά τις λέξεις «καταγγελία» ή «επανεξέταση» σε ένα κείμενο συμφωνίας με τα άλλα κόμματα, όπως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Π.Καμμένου, οι οποίοι ναι μεν έδειξαν διάθεση αποφυγής προσφυγής σε νέες κάλπες, αλλά υπό την προϋπόθεση ότι θα γίνονταν σεβαστοί οι επτά όροι που έχουν θέσει, με σοβαρότερο την κατάργηση των συμβάσεων του Μνημονίου.

Από το πρωί από τη ΝΔ διέρρεαν ότι βρίσκονται σε συνομιλίες με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, αλλά είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ, από την στιγμή που απορρίφθηκαν οι όροι του Π.Καμμένου.

Ποιοι είναι αυτοί:  Άμεση ανακήρυξη ΑΟΖ, καταστατικός έλεγχος Τράπεζας της Ελλάδας, καταγγελία συμβάσεων του Μνημονίου, επιτροπή λογιστικού ελέγχου του δημόσιου χρέους από το 1974 και μετά, αναθεώρηση του άρθρ.86 του Συντάγματος για την παραγραφη των αδικημάτων υπουργών,  ενημέρωση σχετικά με τα πεπραγμένα από το 2009 μέχρι σήμερα, με αποδέσμευση όλων των εγγράφων και να εξαντληθούν τα μέσα για να εισπραχθούν οι γερμανικές αποζημιώσεις από τις καταστροφές του Β’Π.Π..

Κατόπιν αυτού, το βράδυ δεν κλήθηκε καν ο Π.Καμμένος στην σύσκεψη, όπως δεν έχει κληθεί και η Α.Παπαρήγα και ο Ν.Μιχαλολιάκος, ενώ ο Α.Τσίπρας που έχει κληθεί δεν πρόκειται να πάει.

Αν δεν αλλάξει κάτι (η μοναδική δυνατή λύση θα ήταν ο σχηματισμός κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ μια που οι αντιμνημονιακές θέσεις της ΔΗΜΑΡ περιέργως δεν λαμβάνονται υπ’όψιν από τους άλλους δύο), τότε πάμε σε εκλογές στις 17 Ιουνίου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, αν και η αποψινή (19.30) συνάντηση στο προεδρικό μέγαρο δεν καταλήξει κάπου θα απευθύνει διάγγελμα στον ελληνικό λαό στο οποίο πιθανότητα θα κάνει χρήση και του περιεχομένου της (ανυπόγραφης!) επιστολής Λ.Παπαδήμου για την κατάσταση της οικονομίας την οποία έδωσε χθες στους αρχηγούς των κομμάτων (Π.Καμμένος και Α.Παπαρήγα δεν την παρέλαβαν καν και στον Ν.Μιχαλολιάκο δεν την έδωσε καν)!

defencenet.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.