Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Έρχεται ο νέος τραπεζικός κολοσσός. Η SENT BANK Corporation

του Στρατή Μαζίδη

Ο νέος τραπεζικός κολοσσός είναι γεγονός και αναμένεται να κυριαρχήσει με το άνοιγμα των τραπεζών αύριο το πρωί αλλά και των υποκαταστημάτων αυτών της Κύπρου την Πέμπτη.

Πρόκειται για τη νέα υπερτράπεζα, τη Sentouki Bank Corporation και κατά συντομία SENT BANK.

Η Sentouki Bank, από το γνωστό μας σεντούκι, μπήκε δυναμικά στην αγορά από το καλοκαίρι του 2011 κατακτώντας ένα σημαντικό τμήμα του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Μετά όμως τις τελευταίες εξελίξεις στην Κύπρο αλλά και τους ψίθυρους που πλέον έχουν αρχίσει έντονα να κυκλοφορούν για πιθανό κούρεμα των καταθέσεων και στη χώρα μας σε περίπτωση που τα δημοσιονομικά εκτροχιαστούν, η SENT αναμένεται να κυριαρχήσει.

Αιτία; Τα πολλά της πλεονεκτήματα, όπως:

– το μεγαλύτερο ίσως δίκτυο καταστημάτων από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα παγκοσμίως. Πραγματικά ένα υποκατάστημα σε κάθε σπίτι!

– δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στα κεφαλαία όλο το 24ωρο δίχως περιορισμούς συναλλαγών

– δυνατότητα τήρησης πολλών και διαφορετικών νομισματικών λογαριασμών γρήγορα και εύκολα δίχως γραφειοκρατικές διαδικασίες

– στενή σχέση ανάμεσα στον πελάτη και την τράπεζα με καθημερινή πολλές φορές συνεργασία

– εγγύηση κεφαλαίου με αποκλεισμό οποιασδήποτε πιθανότητας κουρέματος ή επιβολής εισφοράς.

– δυνατότητα προθεσμιακών καταθέσεων σε διάφορα επενδυτικά πακέτα όπως το “τσιμέντο επ’άπειρο”, όπου τσιμεντάρεις ότι ποσό επιθυμείς για όσο θες. Το “σπάσιμο” του λογαριασμού μολονότι δύσκολο, είναι εφικτό δίχως penalty.

– ύπαρξη πολλών διαθέσιμων κεφαλαίων και μεγάλη ρευστότητα για τη χρηματοδότηση προγραμμάτων όταν χρειαστεί

Τα μειονεκτήματα:

– ο πελάτης είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για την ασφάλεια της τράπεζας αν και με όσα συμβαίνουν τελευταία μπορεί άλλα να αφήσεις μεσημέρι Παρασκευής και άλλα να βρεις τη Δευτέρα το πρωί.

– δεν υπάρχει απόδοση αλλά αν μια χώρα κοιμηθεί με ευρώ και ξυπνήσει με καπίκι, δραχμή ή οτιδήποτε άλλο, οι λογαριασμοί σε ευρώ, δολάρια, στερλίνες κτλ στη SENT BANK είναι διασφαλισμένοι με ότι αυτό συνεπάγεται για τον καταθέτη!

SENTOUKI BANK το ΑΥΡΙΟ στις ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

4 Σχόλια Έρχεται ο νέος τραπεζικός κολοσσός. Η SENT BANK Corporation

 • Γ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

  xaxaxa, από αύριο ΣΕΝΤΟΥΚΙ ΜΠΑΝΚ και για όσους δεν είναι δανειόπληκτοι!Έτσι να δουν τα τραπεζοτρώλλ τί εστί να μήν έχεις από πουθενά πόρους και να σε εμφανίζουν όλοι αδίκως μπαταχτσή! Έτσι… Να μείνουν με άδεια έδρανα και θυρίδες!

 • Γ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

  Κάτι σχετικό με αυτό και του πόσο βέβαιο είναι ότι στη λύση του ΣΕΝΤΟΥΚΙ ΜΠΑΝΚ θα οδηγηθούν άπαντες.
  Επιβεβαίωσε απόλυτα τις πληροφορίες ότι έρχεται κατάσχεση ποσοστού καταθέσεων τόσο στην Ελλάδα όσο αι σε άλλες χώρες του ευρωπααϊκού νότου που αντιμετωπίζουν πρόβλημα ο πρόεδρος  του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, δηλώνοντας στο πρακτορείο Reuters ότι Το μοντέλο που εφαρμόστηκε στην Κύπρο με το κούρεμα των καταθέσεων δεν θα είναι το τελευταίο. Θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες που θα χρειαστεί να αναδιαρθρώσουν τον τραπεζικό τους τομέα”.
   
  Ειδικότερα ο κ. Ντάισελμπλουμ είπε σε συνέντευξή του στο Reuters και στους Financial Times, λίγες ώρες μετά από τη συμφωνία για την Κύπρο.
  «Αυτό που κάναμε χθες το βράδυ εγώ το κρίνω ως ότι σπρώξαμε πίσω τους κινδύνους. Αν υπάρχει κίνδυνος σε μια τράπεζα, το πρώτο μας ερώτημα θα είναι: οκ, εσείς στην τράπεζα, τι σκέφτεστε να κάνετε για αυτό; Τι μπορείτε να κάνετε για να ανακεφαλοποιηθείτε μόνοι σας;». Και συνέχισε λέγοντας «εάν η τράπεζα δεν μπορεί να το κάνει, τότε θα μιλήσουμε στους μετόχους και στους κατόχους ομολόγων, θα τους ζητήσουμε να συνεισφέρουν στην ανακεφαλαιοποίηση της τράπεζας, και εάν είναι απαραίτητο, και από τους ανασφάλιστους καταθέτες», δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup.

 • giorgosseter

  kalispara tha ithela na kano mia erotisi.. exo paei me ton nomo katseli exo katathesi k exo parei dikasimi to 2016. mia apo tis trapezes pou exo einai i marfin-laiki. den me exoun enoxlisei akoma apla an ksereis kaneis na mou apantisei ti ti tha ginei tora pou tha xoristi se kali kai kaki trapeza..????

 • Γ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

  Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να έχει χρεωθεί στα write off το δανειακό σου χαρτοφυλάκειο, με την προϋπόθεση βεβαίως να μήν ήταν δάνειο με εμπράγματη εξασφάλιση. Ορισμένες φορές, αν τα ποσά κρίνονται μή εισπράξιμα δεν μεταβιβάζονται ούτε καν σε ελάχιστο κλάσμα της αρχικής αξίας τους σε διαδόχους απαίτησης (που ούτως ή άλλως δεν εμπλέκονται εύκολα, καθώς σε ορισμένες χώρες είναι σύνθετη η νομοθεσία για νόμιμη εισδοχή σε απαίτηση τραπέζης τρίτου…). Αν λοιπόν το ποσό είναι σχετικά μικρό ή αν είναι μεγάλο αλλά δεν φέρει εμπράγματη εξασφάλιση ή επίσης, υπάρχουν και πολλοί άλλοι στους οποίους χρωστάς περισσότερα, είναι δυνατό ακόμα και να μην εμφανιστεί κανείς στο δικαστήριο. Αν όμως έχει εμπράγματη εξασφάλιση ή εσύ διαθέτεις προς ρευστοποίηση μεγάλη περιουσία, τότε σίγουρα κάποιος θα εμφανιστεί. Σε κάθε περίπτωση ο/η δικηγόρος σου θα σε κατατοπίσει.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>