Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Έχεις να πληρώσεις; Καθάρισες. Όχι. Για περάστε μέσα παρακαλώ…

Ερώτηση κατέθεσε ο Νικήτας Κακλαμάνης , για τη μη μετατροπή των ποινών σε χρηματικές , με αποτέλεσμα να χάνει το Δημόσιο περί τα 100 εκατ. ευρώ, «χρήματα, που -αν εισπράττονταν- θα αποτελούσαν «ισοδύναμο μέτρο», ώστε να μην είναι αναγκαίες οι μεγάλες περικοπές στον κλάδο των δικαστικών λειτουργών».

Συγκεκριμένα, ο κ. Κακλαμάνης ζητεί να μάθει το ακριβές ποσό στο οποίο ανέρχεται η απώλεια εσόδων για τα δημόσια ταμεία από τη μη μετατροπή των ποινών σε χρηματικές, με ερώτηση που κατέθεσε σήμερα στους υπουργούς Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα και Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη .

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επικαλείται μελέτη, η οποία δείχνει ότι το ποσό που χάνεται σε ετήσια βάση αγγίζει τα 100 εκ. ευρώ , χρήματα, που -αν εισπράττονταν- θα αποτελούσαν «ισοδύναμο μέτρο», ώστε να μην είναι αναγκαίες οι μεγάλες περικοπές στον κλάδο των δικαστικών λειτουργών. Περικοπές που σε καμία περίπτωση δεν συνάδουν με το έργο που επιτελούν.

Αμ πως. Φυλακή τα φτωχαδάκια και οι υπόλοιποι ένα πρόστιμο. Ήταν και ποτέ διαφορετικά εξάλλου;

NewPost


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>