Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • nomore on Forum: Γενική συζήτηση 12την απέρριψαν απότι κατάλαβα γιατί ήθελαν να δουν τα οικονομικά όρια, από τις 4500€ στην αρχή με έφτασαν στις 15500€ σταδιακά παίρνοντας κάθε 2 μέρες τηλέφωνο και ανεβά…
  • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπερα. για Dimitris75 ναι για ενα χρονο. εκανα αιτημα και αναμενω, παντως φαίνεται δυσχερης η αντιμετωπιση σου αιτιολόγησαν γιατί απέρριψαν το αίτημά σου ? από τη n…
  • nomore on Forum: Γενική συζήτηση 12καλημέρα, είχα διαβάσει για κουρέματα που άρχισαν οι τράπεζες, μου ήρθε επιστολή από alpha για εφάπαξ καταβολή περίπου 5300€ για κάρτα και δάνειο, συνολικά το χρέος είν…
  • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλημέρα Quest , εγώ είχα κάνει 2 γραπτά αιτήματα προς την Alpha Bank με την φυσική παρουσία μου σε κατάστημα και προσκομίζοντας όσα χαρτιά μου ζητήθηκαν Ε1, Ε9, ταυτότ…
  • ANSI on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2177771470 2177771160 ΤΣΑΦΑΡΑΣ  
  • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιστολή εστειλαν. Και ήταν περιπου ενα χρονο. Εσένα στην Alpha εννοείς ότι έστειλες εγγραφο αιτημα σου και δεν σου απάντησαν ?
Minilink

Έχουν συμφωνήσει την “χρεοκοπία” της Ελλάδας και δεν το παραδέχονται!

Πείτε την αλήθεια στον λαό!

*Στα ύψη τα CDS και τα spreads

*Πτώση 4% για το ΧΑ – Μεγάλη πτώση και στην Ευρώπη

*Μπαράζ γερμανικών δηλώσεων για χρεοκοπία της Ελλάδας

Εδώ και μήνες η χώρα σύρεται από δημοσιεύματα και φήμες που θέλουν την Ελλάδα να χρεοκοπεί. Τις τελευταίες ώρες, έχουμε μπαράζ επώνυμων δηλώσεων από Γερμανούς αξιωματούχους που κάνουν λόγο για πτώχευση της Ελλάδας, «ελεγχόμενη χρεοκοπία» ή και έξοδο από το ευρώ.

Νωρίτερα είχαμε γράψει: ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;

Χαρακτηριστική η δήλωση του Υπουργού Οικονομίας Philipp Roesler δεν αποκλείει πλέον μια ελεγχόμενη ελληνική χρεοκοπία για να σωθεί το ευρώ, σύμφωνα με άρθρο του στην εφημερίδα Diw Welt.

«Προκειμένου να σταθεροποιηθεί το ευρώ, δεν μπορεί να υπάρχει καμία απαγορευμένη σκέψη βραχυπρόθεσμα, και αυτό περιλαμβάνει, εάν κριθεί αναγκαίο, και μια ελεγχόμενη χρεοκοπία της Ελλάδας, εάν τα κατάλληλα εργαλεία είναι διαθέσιμα», αναφέρει ο Roesler. Σε νέα δήλωσή του αναφέρει ότι αν απαιτηθεί η διάσωση του ευρώ, η Ελλάδα μπορεί να πτωχεύσει!

Λίγη ώρα αργότερα, ο Γερμανός αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών δήλωσε σήμερα ότι θα ήταν καλύτερο εάν το ενιαίο νόμισμα είχε ένα «εργαλείο» για μια ελεγχόμενη χρεοκοπία ενός κράτους-μέλους.

«Θα ήταν καλύτερα εάν, όταν δημιουργούνταν το πλαίσιο για την νομισματική ένωση, είχαμε προβλέψει ένα εργαλείο για ελεγχόμενη χρεοκοπία», δήλωσε ο Werner Hoyer σε δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες, όταν ερωτήθηκε για μια πιθανή χρεοκοπία. «Πρόκειται σίγουρα για ένα μεγάλο ερώτημα».

Δημοσιεύματα από την περασμένη Παρασκευή αναφέρουν ότι η Γερμανία επεξεργάζεται σχέδιο «Β» για την Ελλάδα, που περιλαμβάνει διάσωση των τραπεζών της, αλλά και κούρεμα των ελληνικών ομολόγων κατά 50%.

Οι αποφάσεις της 21ης Ιουλίου δεν θα είναι αρκετές για να σώσουν την Ελλάδα από τη χρεοκοπία, δηλώνει στο Bloomberg ο Lars Feld, σύμβουλος της γερμανικής κυβέρνησης.

Όπως τόνισε ο ίδιος, ένα haircut της τάξης του 50% θα είναι αναγκαίο για το ελληνικό χρέος και είναι καλύτερα αυτό να γίνει τώρα παρά αργότερα. Ο Feld δήλωσε ακόμη στο πρακτορείο ότι βλέπει να γίνεται μια αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους μέχρι την άνοιξη ή το καλοκαίρι του 2012, και επομένως η γερμανική κυβέρνηση εξετάζει όλες τις εναλλακτικές για την Ελλάδα.

Δήλωσε ακόμη ότι είναι σίγουρος πως ο υπουργός Οικονομικών Wolfang Schaeuble έχει εκπονήσει ένα έκτακτο σχέδιο για το ενδεχόμενο που η κατάσταση της Ελλάδας επιδεινωθεί, και ότι οι συζητήσεις για το σχέδιο μπορεί να ασκήσουν πιέσεις στη χώρα.

Ωστόσο, οι όποιες φήμες ή δηλώσεις έχουν προκαλέσει πανικό στην Ευρώπη. Οι διεθνείς αγορές βρίσκονται στο «κόκκινο», τα ελληνικά ομόλογα στα ύψη.

Χαρακτηριστική η απόδοση των διετών ελληνικών ομολόγων που αγγίζει το 60% (!). Τα ελληνικά 5ετή CDS εκτοξεύτηκαν σήμερα μια ανάσα από τις 4.000 μονάδες βάσης, στις 3950!

Από το πρωί όλος σχεδόν ο διεθνής τύπος αναφέρεται στο ενδεχόμενο επιλεκτικής χρεοκοπίας της Ελλάδας, ή ακόμα και στο ενδεχόμενο να μην είναι «επιλεκτική»!

Σας θυμίζουμε όμως, ότι η λέξη «επιλεκτική χρεοκοπία» ήρθε στη ζωή μας από τον ίδιο του Υπουργό Οικονομικών λίγες μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.

Τέλος, θα σας πούμε έναν ακόμα λόγο που ανησυχούμε: πριν από λίγη ώρα η Κομισιόν διέψευσε ότι επεξεργάζεται σενάριο ελληνικής χρεοκοπίας. Την ίδια ακριβώς ώρα, και το ΔΝΤ διαψεύδει ότι υπάρχουν συζητήσεις ή πρόθεση για ενδεχόμενη πτώχευση της Ελλάδας.

olympia.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>