Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

«Ακόμα και με πλήρη διαγραφή το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο»

Νέα βόμβα από την Credit Suisse

Την ώρα που οι διαβουλεύσεις για το κούρεμα του ελληνικού χρέους κορυφώνονται η Credit Suisse σε ανάλυσή της αναφέρει ότι «ακόμη και με την πλήρη διαγραφή του ελληνικού χρέους, η κατάσταση δεν θα ήταν βιώσιμη».

Η Credit Suisse εκτιμά ότι τελικά οι ρήτρες συλλογικής δράσης θα χρησιμοποιηθούν, τα ασφάλιστρα κινδύνου θα ενεργοποιηθούν και η ΕΚΤ θα υποχρεωθεί να συμμετάσχει στο PSI.

Σύμφωνα με την Credit Suisse το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους θα ανέλθει περίπου στο 70%, ενώ δε θεωρεί δεδομένο ότι η συμμετοχή των ιδιωτών θα είναι εθελοντική.

Σε αυτή την περίπτωση η CS πιστεύει ότι η πιο πιθανή επιλογή θα είναι να χρησιμοποιηθούν οι ρήτρες συλλογικής δράσης (CAC) με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθούν τα ασφάλιστρα κινδύνου.

Σε αυτή την περίπτωση η Credit Suisse εκτιμά ότι τελικά η ΕΚΤ θα αναγκαστεί να συμμετάσχει και αυτή στο κούρεμα του ελληνικού χρέους.

www.newsbeast.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>