Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Αμετάβλητα στο 1,5% τα επιτόκια της ΕΚΤ

Αμετάβλητα στο 1,5%, ως αναμενόταν, διατήρησε σήμερα τα επιτόκιά της Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) για τρίτη διαδοχική συνεδρίαση, παρά τις πρόσφατες εκκλήσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) να προχωρήσει σε μείωση ώστε να τονωθεί η ανάκαμψη της οικονομίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΤ αποφάσισε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση στο Βερολίνο ότι το επιτόκιο των πράξεων κύριας αναχρηματοδότησης θα παραμείνει αμετάβλητο στο 1,50%.

Την ίδια στιγμή, η ΕΚΤ διατήρησε αμετάβλητα τα επιτόκια της διευκόλυνσης οριακής χρηματοδότησης και της διευκόλυνσης αποδοχής καταθέσεων στο 2,25% και 0,75% αντιστοίχως.

Η ΕΚΤ έχει προβεί σε δύο αυξήσεις των επιτοκίων της, κατά 25 μονάδες βάσης την κάθε φορά, μέσα στο 2011 και ειδικότερα στις συνεδριάσεις του Ιουλίου και του Απριλίου.

Αυτή ήταν και η τελευταία συνεδρίαση που συμμετείχε ως πρόεδρος ο Ζαν Κλοντ Τρισέ, τον οποίο θα διαδεχθεί ο Μάριο Ντράγκι.

www.tanea.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>