Αναγνώστης κάνει λόγο για “Colpo grosso” του ΣΥΡΙΖΑ

O Συριζα μου φαινεται πως εκανε το “colpo grosso” και μας δουλεψε κανονικα ολους εμας που τον πιστεψαμε και τον ψηφισαμε.
Kαι εξηγουμαι: Ο Συριζα πριν δυο χρονια περιπου ηταν για διαλυση και τωρα εχει 71 βουλευτικες εδρες, το οποιο σημαινει οτι 71 στελεχη (ατομα της παρεας) ειναι βουλευτες με οτι αυτο συνεπάγεται. Παιρνουν δηλαδη την βουλευτική αποζημιωση (περιπου 120.000 το χρονο), επιδοματα, προνομια, πρεστιζ, αρχοντιλίκι κ.λ.π.

‘Εταζε δηλαδη ο Συριζα οχι μονο οτι υπαρχουν λεφτα, αλλα υπαρχουν πολλα λεφτα για ολους. Έλεγε να επανελθουν οι μισθοι και οι συνταξεις εκει που ηταν πριν δυο χρονια, κερδισε την ψηφο μας και την εμπιστοσυνη μας και μετα αρχισε να παιζει με τις δημοσκοπησεις. Όταν τον εδιναν πρωτο κομμα, εβγαινε ενα στελεχος ελεγε θα φορολογησουμε τις καταθεσεις, θα προσλαβουμε 100.000 στο δημοσιο ελεγε ο αλλος, και στο τελος ο Χανιας ειπε οτι αμα κυβερνησουμε εμεις θα γελασει και το παρδαλο κατσικι. Με αυτα τα τερτιπια, λοιπον, επεσε στη δευτερη θεση, εκει που ηθελαν κατα τη γνωμη μου και τη γνωμη πολλων αναλυτων. Έτσι εκει που θα παλευαν να πιασουν το 3%, τωρα ειναι βουλευτες και το χρημα ρεει εν αφθονια και ασε το Σαμαρα να βγαλει το καρο απο τη λασπη.

Μπραβο στον Τσιπρα και τον Γλεζο που μας δουλεψαν κανονικα.
Αναγνώστης

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Αναγνώστης κάνει λόγο για “Colpo grosso” του ΣΥΡΙΖΑ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *