Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Απέρριψε την πρόταση Σαμαρά ο Αλ. Τσίπρας

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντησή του με τον αρχηγό της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας απέρριψε την πρόταση του κ. Σαμαρά για συγκυβέρνηση.

«Ζητήσαμε προεκλογικά από τον ελληνικό λαό ψήφο διακυβέρνησης, σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας δυνάμεων αριστερά για να απεμπλακούμε απλό το μνημόνιο της χρεοκοπίας», δήλωσε ο κ. Τσίπρας από την Κουμουνδούρου, λέγοντας πως αυτά που έλεγε το κόμμα του προεκλογικά «το εννοούσαμε» και «το πιστεύαμε».

«Πιστεύουμε ακράδαντα», πρόσθεσε πως η ανάπτυξη του τόπου «περνά από την κατάργηση των μέτρων λιτότητας» και τόνισε πως «οι προγραμματικές θέσεις του κ. Σαμαρά βρίσκονται στον αντίποδα […] και το σημαντικότερο έχει υπογράψει το μνημόνιο και τα νέα μέτρα λιτότητας. Κατά συνέπεια δεν μπορεί να υπάρξει κυβέρνηση εθνικής “σωτηρίας” όπως την κατονομάζει ο κ. Σαμαράς, τότε θα ήταν εθνική τραγωδία». «Δεν θα επαναφέρουμε από το παράθυρο τώρα αυτό που έδιωξε χτες από την πόρτα ο ελληνικός λαός», πρόσθεσε.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>