Απίστευτη κατάρρευση της Προεδρευόμενης Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας

Ακόμα και εμείς που έχουμε μελετήσει σε βάθος το ισχύον πολιτικό σύστημα και έχουμε διαγνώσει τις ατέλειές του, ποτέ δεν είχαμε φανταστεί τις σκηνές απείρου κάλους, σαν αυτές που διαδραματίζονται αμέσως μετά τις εκλογές. Έχουμε μια χώρα που στην ουσία αποσυντίθεται, τα ταμειακά αποθέματα δεν επαρκούν για τίποτα και όμως έχουμε ταυτόχρονα μικροκομματικές ομάδες συμφερόντων που θέλουν να αυξήσουν τα μικρομάγαζά τους, παίζοντας ένα θέατρο εντυπώσεων απέναντι στο λαό για άντληση περισσότερων κομματικών πελατών, πάνω στο πτώμα της χώρας..

Από το άλλο μέρος έχουμε μια προεδρία της δημοκρατίας άβουλη και χωρίς συνταγματικές αρμοδιότητες και μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα για διάφορα  non papers, που πάνε κι έρχονται ή παραδίδονται σε δημοσιογράφους κ.λ.π. Απόλυτη κατάρρευση τη στιγμή που η Ελλάδα χάνεται.

Σε ότι αφορά την προεδρία της δημοκρατίας, υποτίθεται ότι μετά την αποτυχία των διερευνητικών εντολών που είχαν δοθεί κατά το Σύνταγμα στα τρία πρώτα κόμματα, θα επιχειρούσε να συγκροτήσει μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Παρ’ όλα αυτά βλέπουμε εμβρόντητοι να μην καλεί τους αρχηγούς όλων των κομμάτων ταυτόχρονα, όπως είχε κάνει ο κ. Σαρτζετάκης το 1989, αλλά τους καλεί κατά μόνας ή κατά δυάδες ή τριάδες, το ΚΚΕ δεν θέλει να συμμετάσχει πουθενά, και ταυτόχρονα όλοι οι υπόλοιποι δεν δέχονται να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με την ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΗ και άλλα κωμικοτραγικά.

Τώρα πλέον αποδεικνύεται περίτρανα και στον πλέον δύσπιστο, ότι αυτό το πολιτικό σύστημα της προεδρευόμενης κοινοβουλευτικής δημοκρατίας που μας έφτασε στη σημερινή κατάσταση, δεν μπορεί φυσικά ούτε να μας βγάλει από αυτή.

Η αρμοδιότητα περνάει τώρα πλέον στο λαό.

[sc:Πηγή id=”http://hassapis-peter.blogspot.com/2012/05/blog-post_2789.html” ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.