Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Απίστευτη μικρή αγγελία: Πωλούνται αποδείξεις

Φθάσαμε στο σημείο… να πουλάμε αποδείξεις (τις οποίες δεν χρειαζόμαστε γιατί μας περισσεύουν) και μάλιστα βάζουμε μικρές αγγελίες για να γνωστοποιήσουμε… το «εμπόρευμά» μας!

Αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα του 2012! Το γεγονός δεν είναι πρωτοφανές (το συναντήσαμε πέρυσι στην Αθήνα – αν και τελικά δεν χρειαστήκαμε αποδείξεις), φέτος όμως είχαμε επέκταση… και στην Πάτρα!

Με μικρή αγγελία που έφθασε στα γραφεία της εφημερίδας «7 ημέρες αγγελίες» ο Δ.Μ. από την Πάτρα (κάτοικος οδού Ευβοίας) διαθέτει αποδείξεις για την φορολογική δήλωση του 2011 τις οποίες πουλά προς 200 ευρώ. Η αξία των αποδείξεων είναι 2.526 ευρώ.

Η αγγελία έφθασε στα γραφεία της εφημερίδος το πρωί της Τετάρτης και οι συντάκτες του φύλλου… δεν πίστευαν στα μάτια τους!

Η διαδικασία πώλησης αποδείξεων σίγουρα δεν είναι αποδεκτή από το Υπουργείο Οικονομικών, όμως δεν γνωρίζουμε αν έχει ψηφιστεί νόμος που να την καθιστά παράνομη. Αν μη τι άλλο μπορεί κάλλιστα η συγκεκριμένη πώληση να γίνει «στα κρυφά» από γνωστό σε γνωστό, αφού καμία απόδειξη δεν αναγράφει… τον ιδιοκτήτη της. Δεν αποκλείεται κάποιοι που δεν έχουν αρκετές αποδείξεις και θέλουν να αποφύγουν να πληρώσουν περισσότερο φόρο, να καταφύγουν σε αγορά αποδείξεων… ακόμη και μέσω μικρών αγγελιών.

dete.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>