Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Αποζημίωση ύψους 300.000 ευρώ στο θύμα της… ζαρντινιέρας

Χρηματική αποζημίωση ύψους 300.000 επιδίκασε το Διοικητικό Εφετείο Θεσσαλονίκης στον Κύπριο σπουδαστή Αυγουστίνο Δημητρίου για την υπόθεση της… ζαρντινιέρας.

Το δικαστήριο ουσιαστικά επικύρωσε την απόφαση του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου το οποίο επίσης είχε προσδιορίσει το ύψος της αποζημίωσης στο ίδιο χρηματικό ποσό κρίνοντας ότι πρέπει ν’ αποκατασταθεί η ηθική βλάβη που προκάλεσαν στο νεαρό οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. μετά την πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου το 2006.

Ο Αυγουστίνος Δημητρίου με την αγωγή που είχε καταθέσει ο Κύπριος σπουδαστής διεκδικούσε αποζημίωση ύψους 1.000.000 ευρώ.

Ο ίδιος υποστηρίζει υποστηρίζει στην αγωγή που κατέθεσε, μετά το περιστατικό, παρουσίασε αγχώδη διαταραχή και συμπτώματα κατάθλιψης, ενώ ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή με ψυχοτρόπα και παρακολουθείται από ειδικούς γιατρούς.

agelioforos.gr
seleo.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

2 Σχόλια Αποζημίωση ύψους 300.000 ευρώ στο θύμα της… ζαρντινιέρας

 • begar

  Για να καταλάβω δηλαδή: Οι φορολογούμενοι, θα πληρώσουμε στο θύμα 300.000 ευρώ.

  Οι υπαίτιοι αστυνομικοί, θα τιμωρηθούν σε προσωπικό επίπεδο; Και δεν εννοώ τίποτα ποινικές ποινές της πλάκας με αναστολή. Όοοοοοοχι. Να τους κρατηθούν, ας πούμε, 5 μισθοί ως ποινή.

   

   

  • Lawyer

   Ετσι ακριβώς είναι φίλε begar..Στο άρθρο 105 του Εισ.Ν.ΑΚ. (π.δ. 456/1984, ΦΕΚ Α΄ 164) ορίζεται ότι: «Για παράνομες πράξεις ή παραλείψεις των οργάνων του Δημοσίου, κατά την άσκηση της δημόσιας εξουσίας που τους έχει ανατεθεί, το Δημόσιο ενέχεται σε αποζημίωση, εκτός αν η πράξη ή η παράλειψη έγινε κατά παράβαση διάταξης που υπάρχει για χάρη του γενικού συμφέροντος….».Δυστυχώς στην πατρίδα μας ακόμη δεν νομοθετήθηκε η εξατομίκευση της ευθύνης του κάθε Δημοσίου υπαλλήλου,με αποτέλεσμα τα “γαμησιάτικα” του κάθε Δημοσίου υπαλλήλου να τα πληρώνουν μόνον οι πολίτες.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>