Αστυνομικός απειλούσε ζευγάρι ως εισπράκτορας εταιρείας!

Έρευνα για τις «παράπλευρες», δραστηριότητες ενός αστυνομικού που υπηρετεί στην πόλη της Κομοτηνής ξεκίνησε η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης, μετά τις καταγγελίες ενός ζευγαριού ότι έστησε ενέδρα έξω από το σπίτι του και ζητούσε με ύβρεις και απειλές να ξεπληρώσουν την οφειλή τους σε μια ιδιωτική εταιρεία!

Το ζευγάρι κατέφυγε στους προϊσταμένους της υπηρεσίας στην οποία ανήκει ο αστυνομικός και τους διηγήθηκε ότι ο συγκεκριμένος περίμενε ώρες έξω από το σπίτι τους, ώσπου να τους δει να ξεκινούν για τη δουλειά τους. Τότε, σύμφωνα με την καταγγελία, άρχισε να τους βρίζει και να απειλεί τη ζωή τους κουνώντας επιδεικτικά τη θήκη με το υπηρεσιακό του όπλο που φορούσε στη ζώνη του!

Ο «παλικαράς» κλήθηκε να απαντήσει στις κατηγορίες και έτσι αποκαλύφθηκε ότι παρενοχλούσε για μήνες το ζευγάρι, λειτουργώντας ως “εισπράκτορας” ιδιωτικής εταιρείας στην οποία φέρεται να οφείλει χρήματα.

Το περίεργο είναι ότι η εντολή που είχε πάρει από την εταιρεία να «πιέσει» για την αποπληρωμή της οφειλής δεν αναιρέθηκε, παρά το γεγονός ότι η εταιρεία είχε κάνει διασταύρωση των στοιχείων της και είχε αποδειχτεί πως το ζευγάρι είχε πληρώσει όσα χρωστούσε και η διαφορά τους ήταν μόλις… ένα ευρώ!

[sc:Πηγή id=”http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=209453″ ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.