Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Αυστρία: Η σκληρή λιτότητα οδήγησε στο ναζισμό προειδοποιεί ο Nowotny

Η Κεντρική Τράπεζα της Αυστρίας (OeNB) επιβεβαίωσε σήμερα τις πληροφορίες του Τύπου ότι ο διοικητής της, Ewald Nowotny, προειδοποίησε να μην ληφθούν δρακόντεια μέτρα λιτότητας, κάνοντας ιστορική αναδρομή στη Γερμανία της δεκαετίας του 1930 και την άνοδο του ναζισμού.

“Η πεισματική εστίαση στη λιτότητα (που είχε ξεκινήσει από τη δεκαετία του 1920) οδήγησε σε μαζική ανεργία, στην κατάρρευση των δημοκρατικών θεσμών και, τελικά, στην καταστροφή του ναζισμού” είχε δηλώσει τη Δευτέρα ο Nowotny, σύμφωνα με το πρακτορείο Dow Jones. Οι δηλώσεις του Nowotny, ο οποίος είναι και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) επιβεβαιώθηκαν σήμερα από έναν εκπρόσωπο της OeNB.

Οι δηλώσεις αυτές έγιναν σε μια περίοδο που η Ευρωπαϊκή Ένωση προσπαθεί να καταπολεμήσει την κρίση χρέους λαμβάνοντας σκληρά μέτρα λιτότητας στις χώρες που έχουν πληγεί περισσότερο.

“Το θέμα δεν είναι να τιμωρηθούν τα άτακτα παιδιά”, συνέχισε ο Nowotny, υπογραμμίζοντας ότι η Γερμανία απομονώνεται ολοένα και περισσότερο όταν εκφράζει την επιθυμία να επιβληθούν μέτρα λιτότητας στους εταίρους της, όπως στην Ελλάδα. “Υπάρχει πάντα εναλλακτική λύση” στη λιτότητα, κατέληξε.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>