Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Αυτοί θα σου πάρουν το σπίτι (ενός ανώνυμου τραπεζίτη)

Προσοχή: Διαβάστε τα σχόλια που ακολουθούν μετά το άρθρο

Ακούω πολλούς αγαθούς να λένε…

– Σιγά μη σου πάρει η τράπεζα το σπίτι… τι να το κάνει; ..Ακόμα και αν το πάρει, ποιος θα το αγοράσει;
ΛΑΘΟΣ… θα στο πάρει και όταν θα το χάσεις τότε θα το καταλάβεις…και σας το λέω εγώ ένας τραπεζίτης… και σας λέω και τι θα συμβεί… αλλά και πως θα συμβεί…

Μέχρι το τέλος του έτους οι Ελληνικές τράπεζες θα ενοποιηθούν σε μία το πολύ δύο κεντρικές τράπεζες…

Μόλις ενοποιηθούν -καθαρές πια αφού το βρώμικο κομμάτι τους θα το έχει απορροφήσει το Ελληνικό δημόσιο- θα ξεκινήσει και η πώλησή τους στις μεγάλες Γερμανικές Τράπεζες.

Οι Γερμανικές τράπεζες θα τιτλοποιήσουν (δηλαδή θα πουλήσουν) τα δάνεια σε ασφαλιστικές Γερμανικές εταιρίες, στην ουσία θα πωληθούν τα σπίτια που βρίσκονται πίσω από τα δάνεια, οι οποίες με τη σειρά τους θα δημιουργήσουν συνεταιρισμούς διαχείρισης αυτών των δανείων.

Αυτοί οι συνεταιρισμοί θα αγορασθούν από διάφορους δημόσιους και ιδιωτικούς μεγάλους οργανισμούς στη Γερμανία για να πωληθούν μισοτιμής στους Γερμανούς πολίτες.

Κάτι ανάλογο με αυτό που υπήρχε με τους συνεταιρισμούς διάφορων συντεχνιών στην Ελλάδα, όπως του οικοπεδικού συνεταιρισμού των δικαστικών στο Μαραθώνα, των τυπογράφων στην Ηλιούπολη και άλλων.

Έτσι θα συμβεί το εξής τραγικό…

Εσείς φερ ειπείν θα χρωστάτε ένα δάνειο στη Τράπεζα 200 χιλιάδες ευρώ, που προέρχεται από το σπίτι που αγοράσατε…

Η Γερμανική πια Τράπεζα θα σας πει αφού δεν μπορείτε να αποπληρώσετε το δάνειο δύο δρόμοι υπάρχουν. Ο ένας είναι να πουλήσετε εσείς το σπίτι και με τα λεφτά που θα πάρετε να αποπληρώσετε το δάνειο. Ο άλλος είναι να σας το εκπλειστηριάσουμε εμείς… Βέβαια δεν θα σας αφήσει ένα επ αόριστο χρονικό διάστημα για να πουλήσετε το σπίτι , θα σας ορίσει ένα σύντομο χρονικό διάστημα τόσο που να μη μπορείτε να το πουλήσετε… γιατί δεν θα το επιτρέπουν οι οικονομικές συνθήκες της αγοράς εκείνη την εποχή.

Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα τον πλειστηριασμό του ακινήτου… Εκεί η τιμή θα είναι πολύ χαμηλή και ο αγοραστής θα είναι Γερμανός. Για δύο λόγους… επίσης…
Ο πρώτος γιατί αυτά τα δάνεια ανήκουν όπως είπαμε παραπάνω στους Γερμανικούς συνεταιρισμούς που καλύπτονται από το Γερμανικό δίκαιο και κατ επέκταση δεν θα υπάρχει το φαινόμενο των κορακιών και δεύτερον ότι οι Γερμανοί έχουν στα χέρια τους τη ρευστότητα δηλαδή το μετρητό που εσύ δεν έχεις.

Έτσι αγαπητέ πιστούχε εσύ θα έχεις χάσει το σπίτι σου αλλά δεν θα έχεις εξοφλήσει το δάνειο… Θα συνεχίσεις να είσαι υπόδουλος στη Τράπεζα…

Γιατί το ακίνητό σου θα έχει πουληθεί για 150 χιλιάδες ενώ εσύ έχεις δάνειο 200 χιλιάδες… Μαθηματικά λοιπόν χρωστάς και 50 χιλιάδες στη Γερμανική επαναλαμβάνω πια Τράπεζα…

Αυτό το χρέος του υπολοίπου των 50 χιλιάδων είναι λογιστικό και όχι πραγματικό γιατί ήδη από την αρχική πώληση των Ελληνικών τραπεζών στις Γερμανικές αυτό έχει συνυπολογισθεί
Θυμόσαστε που είπαμε παραπάνω για το βρώμικο κομμάτι που ανέλαβε το δημόσιο… έ αυτό είναι…

Όμως αυτές οι 50 χιλιάδες που εσύ εξακολουθείς να χρωστάς η Γερμανική τράπεζα θα τις αποδώσει στο Ελληνικό δημόσιο… Το δημόσιο θα τις αγοράσει και εσύ θα χρωστάς πια στο Δημόσιο τις 50 χιλιάδες…
Εκεί σε αυτό το σημείο θα γίνει η μεγάλη σφαγή… είναι τότε που για την εξόφληση αυτού του ποσού θα μειωθούν συντάξεις, θα περικοπούν μισθοί και άλλα.

ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΣ…

vathiprasino.blogspot.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

16 Σχόλια Αυτοί θα σου πάρουν το σπίτι (ενός ανώνυμου τραπεζίτη)

 • begar

  Προβοκατόρικο, παραπλανητικό και εκφοβιστικό άρθρο, το οποίο μάλλον είναι όχι του ανώνυμου τραπεζίτη, αλλά της …. ανώνυμης εισπρακτικής εταιρίας.

 • PA

  Παπαριλος ….

 • Γ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

  ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΩ, ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΣΑΝ ΒΟΑΣ ΣΦΥΧΤΗΡΑΣ! ΟΥΤΕ ΤΑ ΤΡΩΛΛ ΤΟΥ ΣΙΟΥΦΑ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΣΥΓΓΡΑΨΕΙ! ΜΑ ΤΩ ΘΕΩ ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ!

 • ΠΕΤΡΟΣ

  ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
  <<ΑΓΑΘΕ τραπεζίτη>> άνοιξε την ντουλάπα του σπιτιού σου και κοίτα καλά.
  Τι βλέπεις?
  Φυσικά όχι την γκαρνταρόμπα σου, αλλά ούτε τον εραστή.
  ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ.

 • agis65

  O ανώνυμος τραπεζίτης είναι? Ή τα τσόκαρα του ΤΣΑΦΑΡΑ και των ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΗΔΩΝ???

 • gogo

  και εμεις θα καθισουμε με σταυρωμενα τα χερια…ετσι νομιζει.το μολων λαβε το ξεχασε ο γραφων. χα χα χα.

 • GEORGE M

  Καλά θα κάνει ο ανώνυμος να παραμείνει ανωνυμος αλλιώτικα τον βλέπω και αυτόν μέσα στην ΑΡΕΝΑ, εκεί που θα βάλουμε κάποτε όλα τα ερπετά του είδους του με πολυβόλα ταγμένα στις κερκίδες!

 • margi

  Αμα αυτός είναι Τραπεζίτης τότε εγώ είμαι η Τζολί και τα έχω με τον Μπραντ Πιτ. Ούτε η θειά μου απ το χωριό δε λέει τέτοιες παπαριές καμαρωτές. Ενα έχω να σου πώ απλέ “Τραπεζίτη”: Οσα τηλεφωνάκια και να παίρνεις όσο και να παριστάνεις τη μιά το διοκηγόρο την άλλη τον φουσκωτό την τρίτη τον έφορα θα πάρεις τα “ζαρζαβατικά” μας για να το θέσω ευγενικά. Ευρ’ω δε θα δείς ούτε τσακιστό κι ακόμη κι αν υπάρξει θα το σεντουκιάσουμε αλλά σε σας δε θα το δώσουμε και αντε πάρε και τούβλα και σπίτια και σύ και το μπουρδελόκρατος και δώστα όχι σε Γερμανούς (που σιγά δηλαδή που χέστηκε η Γερμανία να πάρει το τριάρι στην Καλλιθέα και στο Μοσχάτο) αλλά και στον Τζακ τον αντεροβγάλτη. Χεστήκαμε
  Μία απλή μπαταχτσού που στά φαγε κια το φχαριστήθηκε

  • begar

   χα χα χα

   Που ‘σαι, Αντζελίνα, μην προδίδεις τις επιθυμίες σου για τον Μπράντ.

   χα χα χα

 • Άρης

  Καλά , πέρα από το οτι θέλω να σας τσιγκλίσω , το άρρωστο σενάριο που περιγράφει ο “πρασινο-φρουρο-λαχανάκης” δεν απέχει και πολύ από τις φιλόδοξίες του κάθε γκόλντεν αλητάμπουρα , εδώ που τα λέμε . Στο κέντρο της Αθήνας , παίζεται όπως  φημολογείται ένα βρώμικο παιγνίδι με τους ριαλστειϊτάδες. Στο Σόχο του Νιού γιόρκ τι παίχτηκε ; Δε φυτέβανε “Τσικάνος” και “Λατίνος” και αφροαμερικανούς εν γένει,  σε γκλαμουράτες περιοχές φιλέτα καθιστώντας τες τελικά σε πατσά ψιλοκομμένο ;
  Εδώ πάντως που έχουμε φτάσει για μένα όλα τα σενάρια είναι εφικτά . Ο καπιταλισμός είναι δικέ μου πολύυυυυ άαααρρωστος. “Η πλουτοκρατία” ………(Χε χε χε   Γειά σου ρε Αλέκα!)  
  Ωραία, και αν δεν είναι έτσι όπως τα λέει ο “λαχανάκης” τουλάχιστον για την πρώτη κατοικία , εγώ αν ήμουν ο επενδυταταράς Κλάους Χούφτεν δε θα με χάλαγε να βουτήξω τα εξοχικά σε Μυκονο και Σαντορίνι ,”σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι” που λέει και Βαγγέλης Γερμανός( Σύμπτωση έ;).
  Θα μου πείτε ότι θα χυθεί αίμα ; Οτι είναι βάρβαρο ; Οτι χρειάζεται πολιτική συναίνεση; Οτι ακόμα και ο Χίτλερ χρειαζόταν συναίνεση ; Σορρυ κιόλας . Βλέπεται εσείς καμμιά τσαχπινιά , κανένα ναζάκι που να δυσκολευει το λάγνο καμάκι του όποιου κεφαλαιοκράτη Αμπτούλ δίμετρου (Τώρα έχουμε και τους εμίρηδες τρομάρα μας) πρίν το απολυταρχικό οικονομικό σέξ ; Με τί ; με Αντωνάκη και Τσίπρα στα ίδια ποσοστά ; 
  Και για να κλείσω το προβοκατόρικο πείραγμά μου , ναι συμφωνώ ότι το να λές “Θα σου πάρω το σπίτι” σε συνθήκες όπου επιτρέπεις νομικά να μπουκάρει ο κάθε πούστης εισπράκτορας στο οικιακό σου άσυλο είναι εκ του πονηρού. Οταν κρατάς σε ομηρεία εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους αναβάλλοντας κάθε τόσο την αρπαγή ή την “οικονομική εκτέλεση” της στέγης του στο παραπέντε , λές και βρίσκεσαι στην Καισσαριανή με τους εισπράκτορες να σε συμαδεύουν και εσύ να ελπίζεις οτι θα χτυπήσει το τηλέφωνο για να ακούσεις οτι σου απονεμήθηκε χάρη…..Αλλά ρε παιδιά αυτά τα “παληκάρια” που τα σκαρφίζονται αυτά  όταν ήταν μικρά δεν παίζανε κρυφτό και κυνηγητό και ταβλι ως έφηβοι . Δεν τη βρήκαν μόνοι τους τη κοπελιά που θα φιλούσαν .Δες τον Παπακωνσταντίνου φερ ειπείν. Η μαμά και μπαμπάς τους τη δώσανε , και το αγαπημένο τους παιγνίδι ήταν η “μονόπολυ” που τους έκανε να ξεχνούν το “Α” το στερητικόν και άμα έχαναν στο παίγνιον το αδίστακτο , τους έχανες στην τουαλέτα με το άλλο το παίγνιον το “φιδάκι” . Και φώναζε η δόλια η “Μάργκαρετ” απελπισμένη : ” Γιωρργάκηηηη,( ή Τζέφρευ αν προτιμάται) βγές έξω βρέ μαλάκισμένοοοοο θα κουφαθείς!!!!”.

  • begar

   Άρη, έχω ξαναπεί ότι αν η τράπεζα στοχοποιήσει συγκεκριμένο δανειολήπτη και αποφασίσει να τον εξοντώσει, τότε δεν έχει ανάγκη από ξένους επενδυτές. Μπορεί να τον κυνηγήσει με αγωγή μόνη της μια χαρούλα.

   Άρθρα σαν το παραπάνω, είναι ο ανέξοδος τρόπος να τρομάξεις τον κόσμο, για να προσέλθει να πληρώσει από μόνος του, χωρίς κυνήγι.

   • Άρης

    Ναι βέβαια begar , άλλωστε συμφωνώ με τα παιδιά για το της πληρωμένης τρομοκρατίας .
    Αλλά καθότι φλύαρος ειπα να τα χώσω κι εγώ . Χε χε χε !
    Ασε που αν γινόταν κάτι τέτοιο μαζικά , θα έβλεπες και ένα νέο κίνημα “Θα πάρεις μόνο τα μπετά ” χωρίς καν τα τούβλα όπως Αμερική ….
     

 • noname

  Η μ@λ@κία σε όλο της το μεγαλείο. Πρόκειται για μεγαλοτραπεζίτη με πολύ μεγάλες τσέπες και αρρωστημένη από το χρήμα φαντασία. Τα σάβανα ρε μ@λ@κοπίτουρα δεν έχουν τσέπες.

 • noname

  Αυτοί θα σου πάρουν το σπίτι (ενός ανώνυμου τραπεζίτη)15 Φεβ 2013 , 00:01
  Προσοχή: Διαβάστε τα σχόλια που ακολουθούν μετά το άρθρο  
  Πολύ σωστή η σημείωση begar. Αποτρέπεις τα λάθος συμπεράσματα. Συγχαρητήρια.

 • akisoula

  ΠΩ ΠΩ,ΣΚΙΑΧΤΗΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΩ ΓΙΑ ΒΡΑΔΥ.ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ,ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΤΙΝΑΞΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.ΟΣΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΑΣ ΜΕ ΒΑΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ,ΤΣΑΜΠΑ ΦΑΙ,ΤΣΑΜΠΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ,ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΩ ΦΑΚΕΛΑΚΙ.
  ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑΜΕ!

 • Άρης

  Και μια που τ΄αναφέραμε  …..να και κάτι άλλο σχετικό λες και ο ρουφιάνος ο “Κλάους” είχε στήσει αυτί :
  “Μια έξωση βγάζει τους Βερολινέζους στους δρόμους”
  http://www.enet.gr/?i=news.el.home&id=343789
   
  Πηγή : enet.gr
   

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>